Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirali se

Uplatili sprovod i kupili lijes, a muškarac onda 'ustao iz mrtvih'

Mrtvačnica
Foto: Thinkstock
1/2
27.08.2014.
u 09:50

Dva sata nakon što su mu liječnici brata proglasili mrtvim, Brazilac je ušao u mrtvačnicu i imao je što za vidjeti

Nakon što je 54-godišnji Brazilac Valdelucio Goncalves proglašen mrtvim, njegova ožalošćena obitelj krenula je s organizacijom sprovoda. Goncalves je imao srčani udar, a smrt je nastupila kada mu je otkazalo nekoliko organa. Tri mjeseca prije srčanog udara Goncalvesu je dijagnosticiran rak želuca.

Kada je njegov brat Walterio otprilike dva sata nakon proglašenja smrti ušao u mrtvačnicu u sklopu bolnice kako bi ga obukao za sprovod, primijetio je nešto čudno. – Kad sam se približio, vidio sam da se miče. A onda sam vidio da se tijelo diže i spušta kao kod disanja – ispričao je Walterio. – Poludio sam i počeo dozivati osoblje bolnice da vide što se događa. Provjerili su ga i ustanovili da je još uvijek živ – dodao je, prenosi The Huffington Post.

Nakon što je utvrđeno da je muškarac u vreći za mrtvace ipak živ, brzo su mu oslobodili tijelo i izvadili mu vatu iz nosa i ušiju. Zbog ovog slučaja u bolnici Meandro de Farias pokrenuta je istraga. Nećakinja oživjelog muškarca Patricia Cintra izjavila je za lokalne medije da je obitelj već sve organizirala. – Čak smo kupili lijes i platili polog za sprovod – rekla je Patricia i dodala kako su joj molitve da joj ujak ostane živ uslišane.

Goncalves ne može govoriti, ali je napisao pismo u kojemu tvrdi da ga je u život vratila brazilska svetica Irma Dulce. – Ja Valdelucio, iskusio sam smrt, no moja je vjera bila toliko velika da sam izliječen – napisao je.

>> Mrtvac pronađen sa 7 milijuna $ u polugama i kovanicama u garaži

>> Pogledajte što se dogodilo kada se muškarac onesvijestio u metrou

Komentara 3

Avatar pašče1
pašče1
10:44 27.08.2014.

ionako nebu dugo...

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
12:36 27.08.2014.

Iz ovakvih razloga zelim biti kremirana. Hrpica pepela se nece dignuti nikad. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije