Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasni dekolte

Umjetne grudi umjesto silikonima ispunili kilogramom kokaina

Middle age woman with silicone breasts
Foto: Thinkstock
10.03.2016.
u 00:15

Plastični kirurg u kolumbijskoj Bagoti ugradio je kokainske implatante, a njegov kolega u Frankfurtu trebao ih je izvaditi van

Pripadnici granične i carinske kontrole svakodnevno se suočavaju s različitim oblicima pokušaja krijumčarenja droge, no ono što su doživjeli u zračnoj luci u njemačkom Frankfurtu rijetko se viđa. 

Kako piše tabloid Bild, policajci u frankfurtskoj zračnoj luci odlučili su dodatno provjeriti putnicu Andreu C. (24), koja je u Njemačku stigla letom iz kolumbijske Bogote, i to zbog izrazito predimenzioniranih grudi, koje su zapele za oko i putnicima na desetosatnom letu. 

U provjeri su otkrili da je Andrea zapravo kurirka u službi kolumbijske narkomafije koja se, izgleda, počela služiti novim metodama krijumčarenja droge. Naime, u Andreine grudi umjesto silikona estetskom operacijom ugrađen je kilogram kokaina, koji je u dobro organiziranom lancu krijumčara droge trebao izvaditi estetski kirurg u Frankfurtu.

To je ovog puta umjesto njega učinio stručnjak na sveučilišnoj klinici u tom gradu pod budnim okom policije, a o kako se sofisticiranoj krijumčarskoj mreži radi, dovoljno govori podatak da je složena operacija trajala nekoliko sati i kako ju je zbog opasnosti za život mlade djevojke mogao izvesti samo iskusni kirurg.

>>500.000 dolara vrijedna marihuana krijumčarena u mrkvi

>>U Vodnjanu uhvaćen muškarac s više od pola kilograma marihuane

Ključne riječi

Komentara 2

PU
pulizg
10:02 10.03.2016.

to su prave sise

SE
Secli
13:59 10.03.2016.

Savršeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije