Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO GLUP POTEZ

Udarila u policijski automobil: Policajac nije mogao vjerovati zašto djevojka nije nosila grudnjak i majicu

golišavi selfi
Foto: Bryan Police
28.10.2016.
u 08:59

Kad je prišao vozačkom mjestu, policajac je imao što vidjeti

Kada je policajac iz američkog grada Bryan stigao na intervenciju nedaleko od sveučilišta Texas A&M, nije ni slutio što će mu se dogoditi.

Kada je parkirao policijski automobil, odjednom se u njega zaletjelo drugo vozilo. Prišavši vozačkom mjestu, imao je što vidjeti. Zračni jastuk bio je aktiviran, a djevojka Miranda Kay Rader pokušavala je obući grudnjak i majicu. 

Djevojka je objašnjavala policajcu kako se vraćala u dom na kampusu te da je svojem dečku pokušavala poslati fotografiju. Problem je i što su policajci pronašli otvorenu bocu vina u njezinu automobilu te je uhićena zbog vožnje u pijanom stanju i određena joj je jamčevina od 2000 dolara, javlja Sky News.

Prilično skupi golišavi selfie.

>> Još jedan bizaran 'selfie' trend preplavio internet: Riskiraju gubitak mobitela bacajući ga u zrak...

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:01 28.10.2016.

ja bi joj pomogao da se obuče...imajte srca

BU
bujad
06:23 29.10.2016.

Fuj gole babe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije