Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabar s bojama

Kolindin savjetnik Dario Mihelin osvojio Turke svojim stilom odijevanja

Dario  Mihelin
Foto: Ankara scene
22.02.2015.
u 14:44

Da "odijelo ipak nekad čini čovjeka" pokazalo se i u ovom slučaju

Kolindin savjetnik za vanjsku politiku, Dario Mihelin, posljednje je dvije godine proveo u veleposlanstvu u Ankari i Turke je osvojio svojim modnim stilom.

Da "odijelo ipak nekad čini čovjeka" pokazalo se i u ovom slučaju jer je ovog diplomata portal Ankara scene nekoliko puta proglasila najelegantnije odjevenim muškarcem u rubrici 'Elegant of the week'.

"Najelegantniji je ovog tjedna bio Dario Mihelin, savjetnik u veleposlanstvu Republike Hrvatske. Mihelin je još jedan član diplomatske zajednice koji izgleda poletno na društvenim događanjima otkako je došao iz Washingtona. Mihelin je jedan od najhrabrijih diplomata u odabiru boja. Ovaj tjedan je na diplomatskom događaju nosio tamno odijelo koje je uskladio sa svijetlo ružičastom džepnom maramicom i kravatom iste boje", pisao je portal u kolovozu 2013.

>>Ovo su savjetnici i osobe od povjerenja predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

Komentara 9

Avatar Glina74
Glina74
09:26 23.02.2015.

jako elegantan moja žena se smijala kada sam ga pokazao kravta ;;;Bebi roza *** zidu pozadini;; Bebi roza** ruke i lice ;;Bebi roza** pa dali će sada Hrvatska biti trendi u ,,Bebi roza **hahahhahahaahahah

SA
samoborka
15:02 22.02.2015.

lijepo. Inace su nasi politicari kao klosari..Debeli, trbusati i bez imalo elegancije..za razliku od od ostalih europskih politicara.

HR
hrxxx111
17:22 22.02.2015.

a ispod svega toga tangice u boji kravate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije