Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanijemili od šoka

Ovo im je bila omiljena fotka sve dok na njoj nisu uočili nešto jezivo

fotobomba,duh,Kevin Denis
Foto: Reddit
24.04.2015.
u 18:39

Sretni par iz Virginije u SAD-u nije ni slutio da se između njih ugurao uljez sve dok fotografiju nisu stavili na Facebook.

Kevin i Christina Denis imali su jednu omiljenu fotografiju s vjenčanja. Ima je svaki par, samo što se na većini u pozadini ne skriva nešto zbog čega bi mnogima prošli trnci niz kralježnicu.

Sretni par iz Virginije u SAD-u nije ni slutio da se između njih ugurao uljez sve dok fotografiju nisu stavili na Facebook. Tada su počeli stizati komentari, a njih dvoje pažljivije promatrati jezivo lice koje se uguralo između njihovih obraza, napominje Mirror.

Isprva su pomislili da je riječ o nekom od gostiju koji se pokušao našaliti, no ubrzo su shvatili da misteriozno biće ne pripada njihovim uzvanicima.

Danas vjeruju da je stvorenje nalik na Smeagolla iz Gospodara prstenova u stvari duh, a zahvaljujući prijateljima koji su se poigrali u Photoshopu on je uklonjen s fotografije, što je Christinu učinilo neizmjerno sretnom.

>>Pronađite 'uljeza': Što je neobično na ovim fotografijama?

>>Ono kad se mirno fotkate, a u kadar vam uskoči – Kevin Spacey!

Komentara 16

Avatar comparator
comparator
20:35 24.04.2015.

Opet se javio monstrum iz večerbnjeg !

MI
miso
19:10 24.04.2015.

Koje glupost! Bože me sačuvaj.

DU
Deleted user
20:01 24.04.2015.

1. jezivi su obadvoje. 2. a još nisam vidio da neko nosi odjelo pola prugasto, a pola jednobojno... 3. novinar ....hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije