Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bistra voda

Obalnu stražu iznenadilo otkriće na dnu jezera

brodovi
Foto: Facebook: AIRSTATVC
1/6
01.05.2015.
u 10:06

Jedan od brodova identificiran je kao James McBride koji je je plovio davne 1857. godine

Voda jezera Michigan trenutno je toliko bistra da je američka obalna straža putem snimki iz zraka uočila olupine brodova na dnu, javlja BuzzFeed. Obalna straža grada Traverse na svojoj je Facebook stranici napisala kako su tijekom rutinske kontrole uočili olupine na dnu jezera.

Nemaju puno informacija o njima pa su na društvenoj mreži zatražili pomoć.

Jedan od brodova identificiran je kao James McBride koji je je plovio davne 1857. godine.

 

WHAT LIES BENEATH: Exceptionally clear water in Lake Michigan allowed the U.S. Coast Guard to photograph century-old shipwrecks

Posted by NBC Nightly News on Thursday, 30 April 2015

>> Na brodu u Sjevernom moru zaplijenjeno više od 3 tone kokaina. Uhićeno 9 osoba

Komentara 10

PP
PPS9
16:59 01.05.2015.

Lake Michigan je bistar sam blizu obale i to ove godine zbog zime kakvu smo imali ( zivim u Chicago ). Kaj se tice ribe, Lake Michigan je trece jezero po velicini od Great Lakes I ima najveci sportski ribolovv od svih njih. Kaj se peca? The Trout, Salmon, Walleye, Whitefish , and Smallmouth Bass ( sorry, ne znam kak su nazivi na HR ). Kvaliteta ribe je fenomenalna, pogoto oko UP Michigan.

Avatar nekakav
nekakav
15:16 01.05.2015.

istina je to, da je zagađeno. ja bih očekivao da će ovu bistrinu vode iskoristiti da evidentiraju živi svijet. a kad ono, potonule brodove, izgubljene stvari... ako nađete sliku bar jedne životinje koju su uslikali na ovom jezeru u ovoovo doba, molim da mi date link.

AT
Atlantis1
17:36 01.05.2015.

Pametni komentari ovdje. Bistro nije dobro, zagadjeno navodno. Jer nista u Americi ne moze biti dobro. Pa ajmo onda zamutiti Jadran i Plitvice, da se ljudi mogu bez brige kupati. Ja se u bistrom vise ne usudjujem kupati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije