Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabilježile kamere

Kakav peh! Na prepunom stadionu zaprosio djevojku, a onda je sve krenulo krivo

mladi par
Foto: Screenshot
28.09.2016.
u 10:51

Svi oni koji su se u našli u blizini mladog para istog trenutka krenuli su pomoći

Jedan obožavatelj Yankeeja iz New Yorka odlučio je svoju djevojku zaprositi usred utakmice na stadionu. No, došlo je do malih problema, ali uz pomoć gledatelja koji su nesretnom mladiću priskočili u pomoć, sve je završilo sretno.  

Naime, u trenutku kada je 29-godišnji Andrew Fox htio zaprositi svoju 29-godišnju djevojku Heather Terwilliger, ispao mu je prsten. Kamere na stadionu uhvatile su taj trenutak. Svi oni koji su se našli u blizini mladog para  krenuli su u potragu za prstenom.

"Oh, pogledajte tog jadnog mladića" rekao je u jednom trenutku komentator koji se sažalio nad njim.

Trenutak kada je nestao prsten izgledao je kao vječnost, ali sve je trajalo kratko i prsten je ubrzo pronađen. Andrew je potom kleknuo i pitao Heather hoće li se udati za njega. Djevojka je pristala. "Definitivno nije bilo onako kako sam planirao. Mislio sam da ću jednostavno kleknuti i pitati je, ali prsten je samo ispao", rekao je mladić. 

I njegova djevojka i buduća supruga bila je u šoku. Rekla je da je se bojala. "Osjećala sam se loše, dobro je da smo ga pronašli, javlja CBS New York.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
15:22 28.09.2016.

patetika par ekselans

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
21:17 28.09.2016.

To je ta vijest koju sam čekao danima..yeaah

DJ
djsebastijan
21:52 28.09.2016.

Mladi su tek im je 29 !!! Drugi put ce biti lakse !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije