Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN REKORDER

Gambijac u Austriji imao 4 supruge, 7 zaručnica i 5 djevojki

Sonko Tijan
19.10.2014.
u 16:51

Sustav mu je propao kada je jedna od njegovih supruga shvatila da nije jedina

Sonko Tijan postavio je novi austrijski rekord u broju žena - četiri supruge, sedam zaručnica i pet djevojki.

Mladi Gambijac (28) imao je žene diljem Austrije, a iskorištavao ih je koristeći njihove stanove i hranu te posuđujući desetke tisuća eura koje im nikada nije vratio. Sustav mu je propao kada je jedna od njegovih supruga shvatila da nije jedina, otkriva Daily Mail.

Sonja Maier udala se za Tijana nakon mjesec dana veze, unatoč protivljenju svoje obitelji. Potom je i zatrudnjela, a godinu dana nakon vjenčanja na Facebooku je naišla na ženu s istim prezimenom i - suprugom.

- Pomislila sam da ima blizanca za kojeg nisam znala ili da me vara - rekla je Sonja Maier.

Nakon što je kontaktirala ženu i policiju otkriveno je da je Tijan održavao veze s ukupno 16 žena, od kojih su tri bile udane za njega. Najmlađa je imala 22, a najstarija 44 godine.

Tijan u Austriji ima četvero djece, a još dvije njegove sadašnje djevojke su trudne.

- Uvijek je koristio istu taktiku. Tražio bi žene po barovima te je uvijek bio šarmantan i pažljiv. Fascinirao bi ih pričama o svojoj domovini u Africi i o tome kako je pobjegao od strašnih ratova napustivši obitelj, pa bi ih tražio financijsku pomoć - rekao je detektiv Patrick Maierhofer, koji je pozvao i druge žene da se jave.

>> Otkriveno: Uz suprugu, ljubavnicu i troje djece, oženio se još jednom!

>> Uhodila muža na Facebooku pa se šokirala onim što je otkrila

Komentara 18

DU
Deleted user
18:20 19.10.2014.

Ovaj je za stvarno uzeo onu: "svaka ti dala"...

Avatar tajar
tajar
17:14 19.10.2014.

Za tog Gambijca se može s pravom reći da je "sve u šesnaest"!

M3
Miške 3
19:20 19.10.2014.

Uvijek sam se pitao, a nigdje nitko nije odgovorio, kuda idu te izbjeglice iz Afrike, koje talijanska mornarice "spasi" ? Vrate li ih natrag ? Mislim da ne. Najprije u kampove a onda ih po kvotama naselje po zemljama EU. To čeka i Hrvatsku. Austrija ima velikih problema sa njima ( Treiskirchen) i protestira što im stalno šalju nove. Za njih europski zakoni ne vrijede: tjeraju kriminal, prijevare, prodaju drogu, kradu. Ali zbog Hitlera, nesmije se ni pisnuti. Odmah si "rasist" u svojoj državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije