Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
govor u OSCE-u

Dačićev šalabahter zabavlja internet: Ovo velikim slovima ne čitaš!

ivica dačić
Foto: Screenshot
1/2
01.10.2015.
u 15:50

Hit na internetu je postala fotografija šalabahtera koji je navodno tijekom sjednice OSCE-a u prosincu prošle godine koristio srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić

Hit na internetu postala je fotografija šalabahtera koji je navodno tijekom sjednice OSCE-a u prosincu prošle godine koristio srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić.

Na šalabahteru je tekst Dačićeva govora na engleskom jeziku napisan onako kako se izgovara, a ne kako se piše, dok se neke rečenice ispisane velikim tiskanim slovima. Te rečenice, navodi se, ne smije čitati već su namijenjene samo njemu.

– Samo ovako čitaj, ne treba ti naslov. Prvo malo uvježbaj. I pazi, ovo velikim slovima je upućeno tebi, to ne čitaš! – stoji na početku šalabahtera koji je navodno napisao Dačićev savjetnik.

Fotografiju je objavio srpski portal Kornet.rs, no nije sigurno je li ona autentična.

 

Kornet došao do snimka teksta koji je Ivica Dačić čitao na sednici OEBS-a. Snimio italijanski ministar inostranih poslova Paolo Đentiloni.https://www.youtube.com/watch?v=P1JxrWrqTvg

Posted by Kornet on Wednesday, September 30, 2015

>> Ivica Dačić zaboravio je u svoju notu ukomponirati srpske logore

Ključne riječi

Komentara 14

MA
Majur
16:16 01.10.2015.

Uzalud odijelo,kravata i osobni vozač....seljo ostaje seljo....nešto kao naša pipl mast trast as....

BU
Bulaba
16:18 01.10.2015.

Trebalo bi složiti kakav politički Big Brother s Dačićem, Kosoricom i Ingrid, isključivo na engleskom jeziku.

DU
Deleted user
18:11 01.10.2015.

To je u rangu Ingrid Antičević Marinović (pipl mast trast as) ili Jadranke Kosor (dej after jesterdej) - imamo i mi jaku postavu na međunarodnom planu koja tamo bere goleme dnevnice i plaće, a ne znaju ni komunicirati sa stjuardesama tijekom leta prema Bruxellesu. Žalosno je to - ima konobara koji govore po 3-4 jezika i to relativno dobro pa imaju oteknute noge pola godine, umorni od trčkaranja među stolovima i nikakve perspektive. A naše "vedete", baš kao i Mali Sloba u Srbiji, ne znaju nego par riječi jednog stranog jezika i "belosvetski" ljudi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije