Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrael

Cenzurirali plakat za nove 'Igre gladi' jer je na njemu žena!

Foto: Twitter
22.11.2015.
u 08:00

Strogi su cenzori naime odlučili kako se glavni lik u toj zemlji neće pojavljivati na plakatima i ostalim promotivnim materijalima jer su je fotografija uvredljiva

Glumica Jennifer Lawrence uklonjena je s plakata za film 'Igre gladi: Šojka rugalalica 2.dio' u Izraelu, samo zato jer je žena, javlja Metro.

Strogi su cenzori naime odlučili kako se glavni lik u toj zemlji neće pojavljivati na plakatima i ostalim promotivnim materijalima jer je fotografija uvredljiva.

Jeruzalem i Bnei Brak dva su grada čiji su cenzori odlučili promijeniti izgled plakata zbog ortodoksnih židovskih zajednica koje se protive prikazivanju fotografija žene u javnosti.

>> Moje futurističke kostime nose u hit-filmu Igre gladi

Komentara 10

DU
Deleted user
08:22 22.11.2015.

Po čemu su to "odabrani" bolji od svoje muslimanske braće ? Isto sr.., drugo pakiranje.

DU
Deleted user
10:39 22.11.2015.

"Samo" žena koja ima toliko pripijenu odjeću da je skoro gola. A kod nas je normalno da ideš cestom i gledaš gole djevojke u prozirnim grudnjacima i tangicama. To je tako suuuper, wow.

ST
strsljen2013
12:17 22.11.2015.

I vi drugima imate nešto za reći? Isti ste kao i ISIL. Tu umjetnu tvorevinu zvanu Izrael treba raspustiti ili najmanje raspisati referendum u državama koje su im "poklonile" teritorij poslije rata da li to stvarno žele. Ako žele vratiti Izrael u granice prije invazije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije