Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravo je pravo

Za vikend na Bundek po domaće kobasice, sir, ulje, ajvar...

Zagreb: Sajam OPG-ova "Zdravo je pravo"
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/22
19.03.2024.
u 09:00

Treće izdanje popularnog sajma okupit će više od 80 izlagača, a osim proizvoda OPG-ovaca posjetitelje očekuje i bogat zabavni program

Više od osamdeset izlagača iz cijele Hrvatske predstavit će se na sajmu "Zdravo je pravo", koji spaja gastronomsku tradiciju i kvalitetu te proizvode ekološkog i kontroliranog porijekla, ali i održivost, a treći put stiže na Bundek. Počinje u petak, a do nedjelje se će ondje, među ostalim, guštati u suhomesnatim i mliječnim delicijama, domaćim uljima, zimnici, ajvaru, proizvodima na bazi meda te voću i povrću s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Predstavit će se i brojni kozmetički proizvodi od ljekovita bilja, ali i razni likovni radovi te rukotvorine i starine koje mogu poslužiti i kao idealan uskrsni poklon za najmilije, a ponudu na štandovima neki će izlagači upotpuniti i štrudlama, buhtlama, soparnikom i ostalim domaćim slasticama.

– Jednom kada pronađete svoj OPG u kvartu, susjedstvu ili županiji, moći ćete trajno nabavljati njegove proizvode, što je zapravo i osnovna ideja sajma. Želimo da kupci pronađu svoje trajne opskrbljivače zdravim i ekološkim proizvodima, ali i da svi izlagači pronađu svoje redovne konzumente – poručuju organizatori iz tvrtke ABC Rent, koja je manifestaciju na Bundeku priređivala i lanjskoga ožujka i rujna.

VEZANI ČLANCI: 

Posjetitelje usto očekuje bogat kulturno-umjetnički program u sklopu kojega će pozornicom na Bundeku, među ostalima, zavladati dječji zborovi Kikići i genijalci, Zagrebački anđeli, Cvrkutavci i Bajka, a tamburaškim izvedbama i tradicijskim plesovima okupljene će počastiti i KUD-ovi Stupnik, Ščitarjevo i Stari grad Lukavec. Na repertoaru su i nastupi mažoretkinja iz Plesnog kluba Barbara te polaznica Anine glazbaonice, predstavit će se i zborovi Udruge invalida rada, Prečko 50+, Iblerovci 77+ i Ksaver, a najmlađi će također moći uživati u Magic Leon showu s Bijelkom. U nedjelju se održava i kulinarski show u sklopu kojega će popularni kuhar Almo Čatlak pripremati specijalitete s namirnicama sajmenih izlagača.

Ulaz na manifestaciju je besplatan, a posjetiti se može u subotu i nedjelju od 10 do 20 sati. U petak se pak sajam otvara u 14 sati, a obići se može također do 20. 

Zagreb: Sajam OPG-ova "Zdravo je pravo"
1/22

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije