Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatopljenje

U nedjelju završava sezona skijanja na skijalištu Sljeme

Sljeme, skijanje
Goran Jakuš/PIXSELL
14.03.2012.
u 12:12

Zbog najavljenih visokih temperatura očekuje se da, zbog topljenja snijega, dijelovi staza i trasa vučnica neće biti sigurni za skijanje nakon vikenda

Ovogodišnja sezona skijanja na Sljemenu za građanstvo završava u nedjelju 18. ožujka, dok će se u četvrtak 15. ožujka održati posljednje noćno skijanje.

Zbog najavljenih visokih temperatura očekuje se da, zbog topljenja snijega, dijelovi staza i trasa vučnica neće biti sigurni za skijanje nakon vikenda, upozoravaju iz Holdingove podružnice Upravljanje sportskim objektima.

Podsjetili su i da je tijekom ovogodišnje sezone bilo manje skijanja zbog kvara žičare, odnosno nekih terena koji nisu radili tijekom sezone.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
12:29 14.03.2012.

Ni do sada nisu bili sigurni........................

CH
chemica
13:59 14.03.2012.

Bitno da je \"Snježno-blatna kraljica\" i opet održana. Nadajmo se da je i posljednja. Dok god Milan Bandić diše, pronaći će načina da pogoduje Penavi i ostalima.

AG
Agramer198
23:47 15.03.2012.

@chemica ta sniježno-blatna kraljica nam dela veća promociju po Europi nego 23 promidžbena spota HTZ-a od koji je većina nikakva (ima i svijetlih primjera kao npr. ovaj zadnji s Rucnericom)... A osim toga koliko mi je poznato Zagreb je isto tako jedini grad u Europi koji ima skijalište na pola sata od samog centra grada što je isto ogroman plus koji naša gradska vlast ne zna potencirati i iskoristiti, Ameri, Švicarci ili Francuzi bi od toga napravili takav posao da ti pamet stane.. Kaj mi baš moramo uvijek i samo biti poznati po lošim stvarima kako bi se zadovoljili dežurni pljuvači na psihotropnim drogama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije