Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova regulacija

Teslina više nije samo pješačka zona

teslina
Privatni album
27.05.2013.
u 09:11

Zatečeni, iz Gradskog ureda za izgradnju i promet kazali su da je takva regulacija oduvijek na snazi

Nova regulacija prometa od četvrtka je na snazi u dosad pješačkoj zoni u centru grada. Kroz Teslinu ulicu na relaciji od Preradovićeve do Gajeve sada mogu voziti i taksisti. Iako su već nekoliko puta tražili od gradonačelnika Milana Bandića da im dopusti da voze kroz centar, dozvolu su dobili tek sada, a u petak je postavljen i prometni znak.

– U nekoliko navrata slali smo dopis u gradski ured, no molba nam nije prihvaćena. Netko od taksista je u Teslinoj sreo gradonačelnika i zamolio da se to dopusti, što se na kraju i dogodilo. No, na službeni zahtjev, koji smo slali od ljetos, nije bilo odgovora – kazao je Željko Petković iz udruženja Radio Taxi.

Podsjetimo, pješačka zona uvedena je prije godinu dana, a razlog je bio taj da ugostitelji i vlasnici lokala mogu postaviti terase na jednom traku ulice.

Iz Gradskog ureda za izgradnju grada i promet bili su zatečeni novim pravilima u Teslinoj pa su odgovorili da je takva regulacija, koja dopušta taksistima i stanarima vožnju kroz ulicu, oduvijek na snazi.

>>U Bakačevu i Cesarčevu samo vozila stanara, taksista i dostave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije