Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priprema za izbore

Po HNS-ovoj anketi u Gorici najpopularniji Dražen Barišić

 Goran Beus Richenbergh.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
13.12.2016.
u 12:00

U anketi je sudjelovalo 700 Velikogoričana. Uz Barišića su na listi i Goran Beus Richenbergh iz HNS-a i Ervin Kolarec iz HDZ-a

Velikogo i u kojričani, sudeći po anketi kojoj je naručitelj HNSoj je sudjelovalo 700 građana, uvažavaju samo trojicu političara. Gradonačelnik Dražen Barišić uvjerljivo je prvi, i to nakon dva mandata, pa se čini da mu građani ne zamjeraju, barem ne poput oporbenjaka, nedovoljna ulaganja u gradsku komunalnu infrastrukturu. 

U Vijeću 31 zastupnik no za njih građani nisu čuli

O njemu pozitivno mišljenje ima 66 posto građana. Barišiću za vrat u utrci popularnosti puše Goran Beus Richembergh, gradski vijećnik HNS-a, o kojem pozitivno mišljenje ima 44 posto građana. Beus se tako istaknuo kao jedini aktivni oporbenjak koji je sada spreman preuzeti vodstvo Gorice najavljujući svoju kandidaturu za lokalne izbore. Njegovo ime na listi trojice najpopularnijih jedino je iz druge stranke, što je rukavica u lice svim ostalih šefovima i članovima stranaka, ali i gradskim vijećnicima. Naime, u radu velikogoričkog Vijeća sudjeluje 31 zastupnik, no za njih Goričani ili nisu čuli ili ih ne percipiraju kao aktivne političare.

Popularan među vatrogascima, sportašima...

Treći na listi popularnosti je Ervin Kolarec, dogradonačelnik za društvene dijelatnosti. O njemu pozitivno mišljenje ima 40,6 posto Goričana, od kojih se 12,3 posto o njemu izjašnjava izrazito pozitivno. Kolarec je, naime, prije osam godina počeo s rješavanjem problema nedovoljnog broja mjesta u vrtićima proširenjem postojećih, ali i gradnjom novog objekta, a potaknuio je i gradnju kuhinje za topli obrok u Osnovnoj školi Jurja Habdelića. Popularan je, čini se, i među vatrogascima, sportašima i članovima kulturno-umjetničkih društava koji mu daju podršku.•

>> Bandić objavio kada ćemo se tramvajem voziti do Velike Gorice 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije