Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZET: STANJE SE NORMALIZIRA

U Zagrebu opet došlo do zastoja tramvaja: 'Stanice su još prepune ljudi, na cesti je isto gužva'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Google Maps
1/2
15.05.2024.
u 10:13

Iako je kvar brzo bio otklonjen pa su nakon 8 minuta tramvaji ponovno počeli voziti, u međuvremenu je ponovno nestalo napona

Novo jutro, novi zastoj tramvaja u centru Zagreba i novi prometni kolaps te kašnjenja na posao i u školu. Oko 8 sati ovoga jutra došlo je do zastoja tramvajskog prometa u širem centru grada. 

Od 7.50 sati zbog nestanka električne energije, obustavljen je tramvajski promet u oba smjera Savskom cestom, Ulicom grada Vukovara do Avenije Marina Držića, kao i Vodnikovom ulicom.

Foto: Google Maps

- Sad prolazim automobilom po Horvaćanskoj i Savskoj, stanice su prepune ljudi, pored nas je prošao jedan tramvaj u 15 min i to prazan u smjeru Prečkog, a prema gradu smo isto vidjeli smo jedan. Nešto još očito ne valja, stanice su pune ljudi i na cesti je isto gužva, kod Vjesnika su neki zapeli u sredini raskrižja - javlja nam čitateljica stanje oko 10 sati.

Iako je kvar isprva brzo bio otklonjen pa su nakon 8 minuta tramvaji ponovno počeli voziti, nakon svega nekoliko minuta je ponovno nestalo napona tako da su putnici, ako su što prije htjeli doći do posla ili škole, morali pronaći alternativu. 

Stanje se pak počelo normalizirati oko 9.15 sati, doznajemo iz ZET-a, te su tramvaji ponovno počeli voziti navedenim trasama, a ranije je ZET uveo uveo i autobuse koji su krenuli voziti Savskom cestom do Mažuranca i Vukovarskom cestom do Avenije Marina Držića kako bi se ublažile gužve. 

Uz to, na još jednoj relaciji ove srijede tramvaji ne prometuju, no zbog planiranih radova. Kako smo ranije pisali, na Zrinjevcu je do 11:30 sati obustavljen tramvajski promet zbog sanacije energetskog kabla. Tramvajske linije 6 i 13 prometuju obilaznim pravcima u oba smjera

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije