Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško su ozlijeđeni

Nesreća u blizini Zagreba: Radnici ispali iz košare dizalice koja se nalazila na visini od dva metra

Građevinska dizalica
Patrik Macek/PIXSELL
07.11.2023.
u 13:05

Liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici Dubrava

Dvojica muškaraca jučer su se teško ozlijedila na radnom mjestu u Svibju koje se administartivno nalazi u sastavu Rugvice. Naime, oko 13 sati, u krugu tamošnjeg poduzeća, dvojica zaposlenika- 43-godišnjak i 38-godišnjak obavljali su radove bojanja na visini od oko četiri metra. 

Nalazili su se u radnoj košari hidrauličkog krana teretnog vozila. Prilikom spuštanja krana prema tlu došlo je do puknuća metalnih nosača radne košare uslijed čega se ona prevrnula, dok su zaposlenici ispali iz košare, s visine od oko dva metra. Liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđeni.

>>VEZANI ČLANCI: 

A podsjetimo, jučer smo pisali i o još jednoj nezgodi na radu koja se dogodila na zagrebačkoj Peščenici gdje je 33-godišnji zaposlenik trgovačkog društva u Zagrebu tijekom rada pao s viličara i ozlijedio se. Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju u Zagrebu. Ondje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

>>VIDEO: Počelo suđenje Severini na nametljivo ponašanje bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih

Komentara 1

SK
SkvikiZg
17:26 07.11.2023.

Gazdu osuditi da plati liječenje ljudi i strpat ga u zatvor jer se je upotrebljavala košara koja nije prošla provjeru sigurnosti na radnom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije