Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županijska tribina

Građani Jastrebarskog, recite što vas u gradu muči 21. listopada

14.10.2015.
u 11:18

Tribina se održava sljedeće srijede u Glazbenoj školi Jastrebarsko, Ulica Zrinski-Frankopanska, od 19 sati. Ulaz je za sve slobodan

Na koji će se način te u kojem roku riješiti problem klizišta, kako će se regulirati promet, što će se napraviti u sklopu malih komunalnih akcija, samo su neka od pitanja na koja će stanovnici Jastrebarskog dobiti na Večernjakovoj Županijskoj tribini. Nakon Zaprešića i tamošnjih pitanja, sa svojima su na redu Jaskanci, i to sljedeće srijede, 21. listopada. Problemi će se moći predstaviti gradonačelniku Zvonimiru Novoselu te njegovim pročelnicima, od 19 sati, u Glazbenoj školi Jastrebarsko, Ulica Zrinski-Frankopanska 13.

Također, prije samog održavanja Županijske tribine, na koju su pozvani svi stanovnici Jaske, potencijalna pitanja mogu se postaviti i na Večernjakovu mail adresu gradska@vecernji.net, kao i telefonom izravno, na broj 01 6300 455, a odgovori, osim što će se čuti na tribini, detaljno će se moći pročitati i u Večernjaku, u nekoliko sljedećih brojeva.

Pitanja za Županijsku tribinu Večernjeg lista, koja će se održati 21. listopada, primat će se upravo do tog datuma, zaključno s popodnevnim satima, kako bi se mogli pripremiti svi odgovori. Tribine su već održane u četvrtima grada Zagreba, kao kvartovske, a veliki odaziv i interes građana preselio ih je i u gradove županije, u kojima će gradonačelnici te njihovi suradnici svojim sugrađanima pokušati dati rješenja na njihove probleme. 

Komentara 4

NO
novkovka
16:34 16.10.2015.

konačno da i večernji dođe u jasku.nek malo obiđe i okolna naselja,a ne samo centar.vidjet će kako se vozi po staroj karlovačkoj(brzina i ne propuštanje pješaka na pješačkom....).ima toga dosta.a trebala bi i tv doći preko dana pa da malosnimaju,pogotovo kad djeca idu u školu,ali ne samo u centru nego pogotovo na staroj karlovačkoj.

Avatar japunduša
japunduša
12:01 18.10.2015.

Nemaju jaskanci problema, tam prži Zmajo.

DU
Deleted user
08:33 20.10.2015.

Imaju problema, kao i mi svi sa Demokracijom! Najlošija izmišljotina ljudskog roda! To ih muči! nemaju nikakva prava, samo moraju sve platiti! Cijelu jednu trulu upravu, sa prastarim ponašanjem! Probajte ići u Jasku izvaditi građevnu dozvolu! Za 7 dana dolaženja, sve bu vam jasno!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije