Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Materijalna šteta

FOTO Vatrena stihija probudila elitni kvart u Zagrebu. Gorjeli luksuzni Jeep, Fiat i Volkswagen

Zagreb: U požaru izgorjeli automobili i nadstrešnica, očevid u tijeku
Sandra Simunovic/PIXSELL
15.02.2024.
u 10:57

Iz za sad iz neutvrđenog razloga izbio je požar drvene šupe i garaže u vlasništvu 64-godišnjaka, te tri osobna automobila zagrebačkih registarskih oznaka marke Fiat, Jeep i VW, svi u vlasništvu 63-godišnjakinje, javlja policija

Stanovnike mirne ulice Rim u zagrebačkim Remetama jutros je probudio plamen i neugodan miris dima. Kako doznajemo, oko pet sati ispod nadstrešnice uz kuću zapalila su se tri osobna automobila. Pripadnici Javne vatrogasne postaje Zagreb požar su gasili s dva vozila i dva C mlaza. 

Ubrzo je stavljen pod kontrolu i lokaliziran, a osim automobila u buktinji je stradala nadstrešnica veličine 20 metara kvadratnih te dijelovi obližnje garaže od 50 kvadrata. 

Očevid je još uvijek u tijeku, a kada bude okončan policijski će inspektori utvrditi je li riječ o samozapaljenju zbog kvara ili je netko požar podmetnuo. Kolika je materijalna šteta, još se utvrđuje. 

Oko požara se oglasila i Policijska uprava zagrebačka.  

–Iz za sad iz neutvrđenog razloga izbio je požar drvene šupe i garaže vlasništvo 64-godišnjaka, te tri osobna automobila zagrebačkih registarskih oznaka marke Fiat, Jeep i VW, svi u vlasništvu 63-godišnjakinje - istakli su iz PUZ-a.  

Neslužbeno pak doznajemo kako se radi o Jeepu Grand Cheeroke te Fiatu 500. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:05 15.02.2024.

U Zagrebu su prema cijenama kvadrata sada svi kvartovi "elitni"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije