Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21. STRIP-REVIJA Večernjeg lista

Novi broj donosi brojne zanimljive avanture omiljenih strip-junaka

Strip-revija
Foto: VL
29.05.2015.
u 16:48

U 21. broju Strip-revije očekuje vas druga epizoda strip-serije "Partizani" pod nazivom "Konvoj za El Shatt" vojvođanskog književnika, dramskog pisca i scenarista Đorđa Lebovića i zagrebačkog strip-crtača i ilustratora Julija Radilovića – Julesa. Ova serija je sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća s velikim uspjehom objavljivana u Nizozemskoj, a njezine epizode izlazile su u još desetak zemalja.

U crnohumornom stripu "Crne priče" saznajte kakve zgode očekuju privatnog istražitelja koji prihvaća naizgled jednostavan zadatak. Cijenjeni španjolski strip-crtač Alfonso Font vodi nas u svijet zadimljenih barova i fatalnih žena, a njegov glavni lik jedan je od onih simpatičnih vječnih gubitnika. Kako li će njegova avantura završiti?

Tu je i uzbudljiva epska pripovijest "Kroz minula stoljeća" u kojoj kralj Bela IV. poduzima sve što je u njegovoj moći kako bi se suprotstavio Tatarima na čelu s Batu-kanom. Mađarsko plemstvo okuplja svoju vojsku i na bojnom polju se sukobljava s osvajačima iz Azije. Neuništivim Tatarima sada je jedini cilj uhvatiti kralja Belu IV. Saznajte hoće li kralj uspjeti pobjeći i spasiti se.

Očekuje vas i druga epizoda neodoljive Martine Mjesec koja donosi uzbudljivu priču o pračovjeku izvučenom iz ledenjaka u kojemu je poslije 10.000 godina pronađen potpuno očuvan. Nakon što je odleđen i vraćen u život, beskrupulozni menadžeri tvrtke koja je financirala arheološko iskopavanje žele ga iskoristiti za reklamiranje svojih proizvoda. Hoće li Martina uspjeti zaštititi naivnog kromanjonca od pohlepnih ljudi tvrtke u čije bi ruke mogao pasti?

Bogatu Strip-reviju potražite u nedjelju na kioscima u paketu s Večernjim listom za samo 9,90 kuna. Od istog dana Strip-revija je i samostalno u prodaji za 9,90 kuna.

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije