Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IRANSKI IMAM

Žene koje se izazovno odijevaju krive su za razorne potrese

Neke Iranke, poput ove, bacile su su i obavezne marame
REUTERS
20.04.2010.
u 16:54

Imam Kazem Sedighi smatra da “raskalašene” žene potiču ljude na preljub, a sve to dovodi do potresa...

Za potres su krive žene koje se ponašaju promiskuitetno i koje se nepristojno odijevaju, tvrdi iranski imam Kazem Sedighi. On smatra da “raskalašene” žene potiču ljude na preljub, a sve to dovodi do potresa.

Inače, Iran je zemlja s vrlo strogim pravilima odijevanja žena. No, žene u većima gradovima, naročito u Teheranu, sve se češće odijevaju seksepilnije, šminkaju se, a obvezna marama u sukusu je s njihovim težnjama da izgledaju što izazovnije. Nakon ovakvog imamova napada ipak je teško očekivati da će se iranske žene povući.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar deziderij
deziderij
16:01 25.05.2010.

Ja, veliki imam, nikada ne bih branio da se žene odijevaju, a pogotovu skidaju.

OR
orisis
14:19 21.04.2010.

Oni su u potpunom pravu.!!Iz lichnog iskustva znam da raskalashene zhene izazivaju dubok potres u mojoj dushi...

OB
-obrisani-
16:46 22.04.2010.

Imame, pravo zboriš, raskalašenodjevene žene su krive za potrese, kao i u prošlim stoljećima stavljanje žena na lomaći je uzrokovalo \"crnu smrt.\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije