Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJE DA LJULJA...

Žena koja želi biti najdeblja na svijetu

Donna Simpson
Reuters
15.06.2010.
u 16:48

Donna Simpson iz Old Bridgea u New Jerseyju, majka dvoje djece, teška je 272 kilograma, a podnijela je kandidaturu za Guinnessov rekord kao "najteža žena koja je rodila".

Četrdesetdvogodišnja Donna čija je ambicija da na vagi dostigne tisuću funti (455 kilograma) teško može biti najteža žena na svijetu, pored zabilježenih ali nepotvrđenih rekorda od 545 i 815 kilograma, ali planira biti uvrštena u Guinnessovu knjigu kao "najteža žena koja je rodila". Ima dvoje djece, od 14 i tri godine, a njezin zaručnik Philippe Gouamba (otac njezine mlađe kćeri), obožava njezino obilje i potpuno je podržava u toj namjeri.

- Što ti je veća stražnjica, što ti je veći trbuh, to si seksepilnija – kaže Donna koja je veći dio života pokušavala smršavjeti. No nakon što joj je jedna prijateljica umrla od komplikacija nakon operacije ugradnje želučane premosnice, bacila je sve svoje knjige o dijetama i tablete za mršavljenje te odlučila biti debela i sretna.

Eto, sad u ovoj rubrici imamo debelu ženu, još nam nedostaje i neki snagator koji kida lance, najdulja brada svijeta i čovjek-tuljan pa smo kompletirali medijski cirkus. Zlobnici će reći da smo time postali pravi primjer medijskog srozavanja, ali mi se nadamo da ima i onih razumnijih koji će reći: "a što zaboga očekujete u rubrici pod nazivom Zanimljivosti? Ozbiljne rasprave o državnom proračunu?".

 

Ključne riječi

Komentara 1

AG
Agramer198
23:34 15.06.2010.

A kaj ovu gore ne bi trebalo hospitalizirat na psihijatriju po žurnom postupku???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije