Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Laži i podmetanja'

Željko Sabo: Nitko me ni iz DORH-a ni iz USKOK-a nije zvao

Željko Sabo
Goran Ferbezar/PIXSELL
12.08.2013.
u 15:18

Kaže da do sada nije imao nikakvih poziva niti bilo kakvih kontakta iz Državnog odvjetništva ili USKOK-a gdje su Budimir i Đurić dali svoje iskaze tijekom prošloga tjedna.

Prvoga dana nakog godišnjeg odmora gradonačelnika Vukovara, koji je i predsjednik SDP-a Vukovarsko – srijemske županije, dočekala su pitanja oko pokušaja potkupljivanja Marije Budimir (HDZ).

– U vezi slučaja sa Marijom Budimir nemam ništa novoga za reći. I dalje tvrdim da je sve ovo zapravo pokušaj HDZ-a da me se diskreditira na osnovu laži i podmetanja, rekao je Sabo kratko komentirajući skandal koji već danima potresa Hrvatsku. Kaže da do sada nije imao nikakvih poziva niti bilo kakvih kontakta iz Državnog odvjetništva ili USKOK-a gdje su Budimir i Đurić dali svoje iskaze tijekom prošloga tjedna. Skandal očito mnogo ne interesira niti vrh SDP-a jer niti  oni nisu sa Sabom kontaktirali u svezi svih događaja.

– Niti me je tko zvao niti sam bilo s kim razgovarao o toj temi, rekao je Sabo. Zamoljen od strane novinara da prokomentira i nova saznanja da je Budimir prije desetak godina bila i jedan od ključnih svjedoka u istrazi o tzv. zločinačkoj organizaciji Sabo je rekao da to još jednom potvrđuje njegove ranije tvrdnje.

– Očito je da je HDZ na ovaj način želio da me se politički, ljudski i na svaki drugi način diskreditira. Iza svega stoji vrh HDZ-a kojima je jedino važan Vukovar. Oni se i dalje drže krilatice Vukovar mora pasti, rekao je Sabo.

>> Slučaj Sabo: Marija Budimir i još jedan vijećnik pozvani u USKOK

>> 'Ovo je dosad neviđen slučaj političke korupcije u Hrvatskoj'

>> Poslušajte cijelu snimku razgovora u kojem Sabo nudi 50.000 kn mita!

>> Sabo: Vesnu Bosanac ću zgaziti! Zašto? Zato što je bezobrazna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije