Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijan Brkić o Sabi

'Ovo je dosad neviđen slučaj političke korupcije u Hrvatskoj'

milijan brkic
Ivica Galović/PIXSELL
04.08.2013.
u 17:11

- O konkretnom slučaju saznao sam iz medija. Neugodno sam iznenađen! Ovo je dosad neviđen slučaj političke korupcije u Hrvatskoj - izjavio je Milijan Brkić

U Sinju na Sinjskoj alki su i glavni akteri najnovije političke afere u državi: vukovarski gradonačelnik Željko Sabo i HDZ-ova vijećnica Marija Budimir, koja ga je snimila kako joj nudi sve što hoće za vijećnički mandat. No, prije početka Alke viđeni su u različitim dijelovima Sinja, uspješno su se mimoilazili, nisu komentirail aferu, ali za komentar je bio raspoložen Milijan Brkić iz HDZ-a.

 - O konkretnom slučaju saznao sam iz medija. Neugodno sam iznenađen! Ovo je dosad neviđen slučaj političke korupcije u Hrvatskoj. Optužbe Sabe da je snimka montirana je prebacivanje loptice u tuđe dvorište. DORH će utvrditi što je istina. DORH mora provesti istragu, očekujem da će je Bajić pokrenuti - izjavio je Brkić.

>> M. Budimir: Imam bolesno dijete pa je mislio da me može kupiti!

>> Poslušajte cijelu snimku razgovora u kojem Sabo nudi 50.000 kn mita!

>> Sabo: Možda je snimka osvanula u uredu Karamarka i Brkića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije