Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koalirali

Zagrebački HSP i HČSP: Spremni smo za razgovor i s HDZ-om

pravaši zagreb (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
12.10.2012.
u 13:19

Siniša Šukunda, predsjednik zagrebačke organizacije HSP-a, pozvao je sve ostale pravaške, demokršćanske stranke i pojedince da se pridruže ovom pravaškom bloku koji bi trebao biti prevaga na lokalnim izborima

Zagrebačke organizacije dvije pravaške stranke – HSP i HČSP, potpisale su sporazum o koaliciji za lokalne izbore u svibnju iduće godine. Stvaranje pravaškog bloka u Zagrebu samo je zametak stvaranja saveza po cijeloj Hrvatskoj. Stranačke organizacije ovih dviju pravaških stranaka u Splitsko-dalmatinskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji tijekom dana potpisat će isti sporazum.

Siniša Šukunda, predsjednik zagrebačke organizacije HSP-a, pozvao je sve ostale pravaške, demokršćanske stranke i pojedince da se pridruže ovom pravaškom bloku koji bi trebao biti prevaga na lokalnim izborima. Frano Ćirko, predsjednik zagrebačke organizacije HČSP-a, rekao je da je dosadašnje nejedinstvo na pravaškoj sceni bilo od velike koristi onima koji su dolazili na vlast.

– Od sada toga više nema – dodao je on.

– Spremni smo na razgovore sa svima iz cijele desnice, pa i HDZ-om. Ali od danas zajedno nastupamo i sa zainteresiranima razgovaramo kao koalicijski partneri – rdodao je Siniša Šukunda.

>>Daniel Srb: Koalicija s HDZ-om HSP-u nije nužna!

 

Komentara 16

SN
SNV
13:44 12.10.2012.

AHAAAAAAAAAAAAAAA...koji ridikuli,Miljak će dobiti 34 glasa

PR
prvacrta
13:49 12.10.2012.

Bravo za pravaše, konačno malo dobrih vijesti na RH desnici...

CI
cinbenik
13:42 12.10.2012.

HSP je upropastio HOS,koalirajuci sa HDZeom sa kojim je koalirao i Pupovac i Stanimirovic..................Nikada nisu,a ni sada,.postavljali uvjete za HDZe likvidaciju HOSovaca..................Od takve politike imali su samo pojedinci koristi,ali ne i HSPe...............Sramotno je ponovo koalirati sa HDZeom koji se ponasao neprijateljski prema Hrvatskoj i Hrvatima......tako se sramote HOSovci koji su najvise dali za obranu Hrvatske od sasmih pocetakla i poslije kaznjeni od tog istog HDZea................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije