Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vrijeme je za Bernays – Otkrijte formulu poslovnog uspjeha

Bernays
Foto: Bernays
1/3
21.05.2024.
u 11:30

Brz i učinkovit ulazak mladih kompetentnih stručnjaka ključan je faktor uspjeha na dinamičnom svjetskom tržištu rada. Prepoznati takve potrebe i studentima osigurati ne samo diplomu, već praktična znanja i vještine primjenjiva u poslovnom okruženju ključna je zadaća stručnih studija.

"Plug & play" studijski pristup

Jedno od onih koje već duže od desetljeća prednjači u takvom visokoobrazovnom radu je Veleučilište Edward Bernays. Putem "plug & play" studijskog pristupa te kroz intenzivnu suradnju s renomiranim poslodavcima i gospodarstvenicima, terensku nastavu i stručnu praksu, Bernays je svojevrsni most između teorije i prakse, koji omogućuju studentima efikasnu prilagodbu zahtjevima modernog poslovnog svijeta.

Takav intenzivan rad na poslovnom umrežavanju, spajajući ih od prve godine s 130 partnerskih tvrtki, omogućuje studentima ubrzanu prilagodbu na radno okruženje, često unutar šest mjeseci do godinu dana.

Foto: Bernays

Rasadnik talenata

Prepoznali su to i poslodavci gledajući na Bernays kao na rasadnik mladih talenata pridobivajući nove zaposlenike još za vrijeme studija. Zbog toga svaki četvrti student Bernaysa već tijekom školovanja nađe stalno zaposlenje

Studiji ekonomije i komunikacija

Uz dva renomirana studija iz područja komunikacija i odnosa s javnošću na kojima trenutno studira jedanaesta generacija studenata, ove jeseni na Bernaysu će druga generacija studenata upisati dva studija iz područja poslovne ekonomije – prijediplomski studij Poslovno upravljanje i diplomski studij Vodstvo i menadžment.

Studiji ekonomije na Bernaysu drugačijeg su formata od konvencionalnih studija ovoga tipa. Odlikuje ih širok izbor smjerova zbog čega studenti svoj interes mogu istražiti između Menadžmenta u turizmu, Menadžmenta u sportu, Međunarodnog menadžmenta i Menadžmenta održivog razvoja ili mogu birati između ukupno 50 izbornih kolegija na oba studijska programa što je velik motiv za željeni iskorak u poslovni svijet.

S više od desetljeća iskustva u poslovnom umrežavanju i praksi s partnerima, Bernays predstavlja više nego dobru pozivnicu za sve ambiciozne studente.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije