Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrijte Sveučilište Sjever – siguran put do karijere u struci

Sveučilište Sjever
21.05.2024.
u 10:30

Inovacije, znanje, uspjeh: Sveučilište Sjever

“Za razliku od ostalih sveučilišta koji na studente gledaju kao broj, na Sjeveru se radi o intelektualnoj i kreativnoj zajednici iskusnih profesionalaca i mladih talentiranih kreativaca”, govori Alen Dumić, bivši student Sveučilišta Sjever koji je već po završetku studija na prijediplomskoj razini dobio priliku svoja znanja i vještine stečene na fakultetu primijeniti u jednoj od prestižnih tvrtki u njegovoj struci. “Upravo ta zajednica između studenata i profesora čini studiranje na Sveučilištu Sjever posebnim razvojnim, ali i životnim iskustvom”, zaključuje Alen.

Studenti u fokusu, pristupačni profesori koji dolaze s iskustvom u gospodarstvu zbog čega studenti imaju priliku učiti na stvarnim primjerima iz prakse, samo su neke od karakteristika Sveučilišta Sjever koje veliki naglasak stavlja i na opremljenost specijaliziranih kabineta i laboratorija gdje studenti pohađaju praktični dio nastave. Suradnja s gospodarstvom i vodećim tvrtkama omogućuje studentima praktično iskustvo u stvarnom svijetu.

Sveučilište koje pruža dinamično, inspirativno i obrazovanje usmjereno prema budućnosti, obrazuje čak oko 90% studenata u STEM području. Upravo zbog osluškivanja potreba Sjever obrazuje kadrove potrebne na tržištu rada. Moderna oprema i stručni kadar omogućuju studentima da svoje ideje pretvore u stvarnost i stvore nešto što će ostaviti trag u svijetu umjetnosti i medija, a sa Sjevera izlaze stručnjaci za poslove budućnosti.

U dva Sveučilišna centra, Koprivnici i Varaždinu, studenti imaju mogućnost razvijati se u tehničkim, biotehničkim, biomedicinskim, društvenim, umjetničkim i interdisciplinarnim područjima jer Sveučilište Sjever je više od obične učionice – ono je partner u učenju i uspjehu.

Povezivanje znanstvenih istraživanja, umjetničkog stvaralaštva i inovativnih oblika nastave misija je Sveučilišta Sjever, čime ujedno doprinosi i razvoju gospodarstva i javnog sektora.

Na sljedećem linku nalazi se popis svih studijskih programa s detaljnim informacijama o svakome od njih:
www.unin.hr/popis-studijskih-programa

Uprava i nastavnici Sveučilišta Sjever pozivaju sve zainteresirane da se prijave na prijediplomske studije na Sveučilištu Sjever putem stranice:
www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx

Prijave za diplomske studije na Sveučilištu Sjever obavljaju se na sljedećoj stranici:https://diplomski.studij.hr/

Izaberi Sveučilište Sjever i stekni sveučilišnu diplomu!

Znanje je u tvojim rukama! Upiši Sveučilište Sjever - Sveučilište kojem je stalo!

Sveučilište Sjever može biti i vaša destinacija za akademsku izvrsnost, osobni razvoj i pripremu za uspjeh u svijetu sutrašnjice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije