Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident na cesti

Vozač MUP-a: Nisam prestizao ni presijecao Nikolićevu kolonu

tomislav nikolić
Reuters/PIXSELL
06.11.2012.
u 08:54

Dragiša Simić u jučerašnjoj izjavi novinarima rekao je da ne vjeruje da je njegov vozač učinio išta što je moglo ugroziti Nikolićevu sigurnost, ali je obećao istragu

Kako neslužbeno doznaje beogradski Blic od neimenovanog izvora, terencem koji je u petak u noći kod Smedereva navodno ugrozio sigurnost kolone vozila u kojemu je bio i srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić upravljao je osobni vozač načelnika prometne policije Dragiše Simića koji je inače iz Smedereva. Prema informaciji Blicova izvora, vozač, čije se ime ne navodi, tvrdi da je vozio između 120 i 140 kilometara na sat, ali "nije pokušao prestići Nikolićevu kolonu niti su mu oni na bilo koji način davali znak da se udalji ili uspori".

>>Policajac se opasno zalijetao u kolonu Tomislava Nikolića

Dragiša Simić u jučerašnjoj izjavi novinarima rekao je da ne vjeruje da je njegov vozač učinio išta što je moglo ugroziti Nikolićevu sigurnost, ali je obećao istragu. Srbijanska sigurnosna služba BIA je, kako Blic neslužbeno doznaje, noć uoči prolaska Nikolićeve kolone autocestom Beograd – Niš na dionici pokraj Smedereva provjeravala sve bazne stanice mobilne telefonije kako bi točno utvrdila tko se sve nalazio u to vrijeme na autocesti kao i je li bilo nekih sumnjivih dogovora".

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:15 06.11.2012.

Kao i svaki kriminalac nikad kriv i ne zna o cemu se radi jer je tuda slucajno prolazio kad se vracao kuci iz kafane, ali nek Toma sad oseti kako je bilo Djindjicu kojeg je svojevremeno nazivao izdajnikom i da je bio srecan kad je cuo da su ga ubili. Gleda onaj odozgo i sve pamti pa svakom razreze po zasluzi !

OL
olovka
11:20 06.11.2012.

Ako postoji zakon ,on (taj vozac) ce zavrsiti radni vijek u policiji ,a njegov gazda (general?) treba biti iza resetaka. A po svoj prilici da se u Srbiji nesto pocelo odmotavati ,dali mafijasko klupko ,dali Miskovicevo ,dali Tadicevo ,dali okupatorsko na celu sa domacim izdajnicima , treba sacekati pa vidjeti koliko su im dugacki korijeni ,bogami ako su dugacki oticice Nikolic i Vucic veoma brzo .

ST
Strawberry
16:44 06.11.2012.

Treba istražiti sve okolnosti i provjeriti ko je ugrozio bezbjednost Predjsednika Srbije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije