Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident na cesti
Povratak na članak

Vozač MUP-a: Nisam prestizao ni presijecao Nikolićevu kolonu

Dragiša Simić u jučerašnjoj izjavi novinarima rekao je da ne vjeruje da je njegov vozač učinio išta što je moglo ugroziti Nikolićevu sigurnost, ali je obećao istragu

Komentari 3

OB
-obrisani-
11:15 06.11.2012.

Kao i svaki kriminalac nikad kriv i ne zna o cemu se radi jer je tuda slucajno prolazio kad se vracao kuci iz kafane, ali nek Toma sad oseti kako je bilo Djindjicu kojeg je svojevremeno nazivao izdajnikom i da je bio srecan kad je cuo da su ga ubili. Gleda onaj odozgo i sve pamti pa svakom razreze po zasluzi !

VL
OL
olovka
11:20 06.11.2012.

Ako postoji zakon ,on (taj vozac) ce zavrsiti radni vijek u policiji ,a njegov gazda (general?) treba biti iza resetaka. A po svoj prilici da se u Srbiji nesto pocelo odmotavati ,dali mafijasko klupko ,dali Miskovicevo ,dali Tadicevo ,dali okupatorsko na celu sa domacim izdajnicima , treba sacekati pa vidjeti koliko su im dugacki korijeni ,bogami ako su dugacki oticice Nikolic i Vucic veoma brzo .

VL
ST
Strawberry
16:44 06.11.2012.

Treba istražiti sve okolnosti i provjeriti ko je ugrozio bezbjednost Predjsednika Srbije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.