Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj atentata?

Policajac se opasno zalijetao u kolonu Tomislava Nikolića

'Leader of Serbian Progressive Party  (SNS) Tomislav Nikolic waves to his supporters during a rally in Belgrade on April 26, 2012. More than 10,000 supporters gathered for the rally of the Serbian mai
AFP/Pixsell
Autori: bb/VLM, tli/VLM
04.11.2012.
u 23:56

Na autocesti u Srbiji jedan se policijski automobil neuobičajeno približio koloni vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio i Nikolić

Svega nekoliko dana poslije otkrivanja da predsjednika Srbije Tomislava Nikolića i potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića prisluškuje dio policije, zabilježen je još jedan događaj koji govori da su između srbijanskog MUP-a i čelnih ljudi države čudni odnosi.

Naime, u petak oko tri sata ujutro na autocesti Beograd – Niš jedan službeni automobil kojim je upravljao vozač visokog dužnosnika MUP-a neuobičajeno se približio koloni vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio i Nikolić te joj u nekoliko navrata presjekao put. Dok Kurir tvrdi da je incident bio neuspješan pokušaj atentata na predsjednika Nikolića, ostali mediji zasad su suzdržani u špekulacijama. Blic tako navodi da je riječ je o vozilu načelnika prometne policije Dragiše Simića, no on se u trenutku incidenta nije nalazio u njemu,već njegov vozač koji tvrdi da nije pokušao prestići kolonu niti su mu iz nje na bilo koji način sugerirali da se udalji.

Slučaj je u nedjelju navečer potvrdio i sam Nikolić ističući pritom da i dalje ima puno povjerenje u pripadnike MUP-a koji se brinu o njegovoj sigurnosti.

Aleksandar Vučić otišao je korak dalje kazavši da je ''nekome bio bitan uvid u njegovo i kretanje predsjednika Srbije'', a ne ispisi njegovih poziva. Prenosi to Blic koji javlja da je ravnatelj srbijanske policije Milorad Veljović na uvid zatražio nalog kako bi se otkrilo tko ga je potpisao te koja je jedinica unutar uprave kriminalističke policije tražila ispis Vučićevih poziva.

Priopćenjem se oglasio i Nikolićev ured i izrazio uvjerenje da će svi svi aspekti incidenta biti ispitani do kraja.

 

Ključne riječi

Komentara 24

OB
-obrisani-
12:35 05.11.2012.

05.11.2012. u 10:15h Natale je napisao/la: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A sto ih citas bolidu ako te ne zanimaju, imas vesti iz albanije i sarajevske dzamahirije pa predji na njih niko ti ne brani .

VO
vordag
12:48 05.11.2012.

A sada najnovija vest, u Srbiji će da pada kiša !!! Alo Večernji, brzo ajmo članak.

EU
eurobanana
12:22 05.11.2012.

Severina i taj nikolic . pune prazne stranice VL kao i Jutarnjeg lista . cini mi se da o drugoj stvari nesmijeju pisati . zenzura za ostale novosti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije