Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA PRIČA IZ OSIJEKA

Volonteri azila oduševljeni potezom zaposlenica poznatog modnog brenda: 'To je takav melem na ranu'

Foto: Azil Osijek volonteri
11.01.2024.
u 08:47

Zamislite psa koji je pola smjene iskulirao u jednoj od najposjećenijih trgovina u našem gradu, nikakvu štetu nije napravio, nije gnjavio ljude,  on se fino naspavao, ugrijao, objavili su volonteri osječkog azila

Volonteri osječkog azila ostali su ugodno iznenađeni kada su vidjeli kako su se za jednog napuštenog psa pobrinule zaposlenice Zare u Osijeku koja se nalazi u trgovačkom centru Portanova. Azil je dobio poziv da se ondje nalazi pas bez vlasnika kojeg su zaposlenice Zare pronašle kako se smrzava ispred trgovačkog centra. Psa su uvele u trgovinu pa je on volontere iz azila dočekao na sigurnom i toplom. 

- Saznale smo nešto što nismo znale, a to je da je Zara pet friendly i da u nju mogu psi pa su ga cure koje tamo rade odmah uvele da se ugrije, ostavile ga lijepo na muškom odjelu da čila i da nas čeka. Došlo mi da se uopće ne žurimo. Mogu misliti kakav je to bio nesvakidašnji prizor za ovu zemlju, ovaj grad, da jedan pas leži nasred trgovine i ničim se pretjerano ne uzrujava. Meni je to, taj mali simbol ljudske dobrote, to što su trgovkinje uvele psa u trgovinu dok je vani snijeg i minus, meni je to takav melem na ranu da nemate pojma. I svaka im čast na tome! - objavljeno je na Facebook stranici osječkog azila koji sada za psa traži nekoga tko bi ga udomio. 

 

VEZANI ČLANCI: 

- On vam se od zove Lunjo, mlad je (možda godinu dana ako ima), jako, ali baš jako, jako je drag i kuler je ali ono, što da vam ja sad pričam, zamislite psa koji je pola smjene iskulirao u jednoj od najposjećenijih trgovina u našem gradu, nikakvu štetu nije napravio, nije gnjavio ljude,  on se fino naspavao, ugrijao i ono, osjećam se kao da smo mi zlikovci u cijeloj priči jer smo ga odveli - objavljeno je.

- Ajmo, Lunjo traži kume i kumove pa nam se javite u inbox pliz, ovakvom momku je sevap bit familija. A ako ga želite bolje upoznati jer biste ga učinili svojim, vrata Azila samo za vas su otvorena - dodaju. 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
BartolomejIV
09:27 11.01.2024.

To je sadašnjost naše populacije, kada gledate po parkovima koliko ljudi a naročito mladih šeta pse, a gotovo ne vidite primjer da šetaju svoju djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije