Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI FOTOGRAFIJU

Azil u Čakovcu prijavio muškarca. Tvrde da je lovio lisice i bacao ih psima. Sada mu prijeti zatvor

Znatiželjna lisica spremno je pozirala na snijegu
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
05.01.2024.
u 15:59

Ova optužnica podignuta je, navode, nakon što ih je Azil Prijatelji Čakovec kazneno prijavio. Sada se nadaju kako će i sud adekvatno odraditi svoje

"Ovo je maleni trenutak sreće, objavila je humanitarna organizacija Azil Prijatelji Čakovec zajedno s fotografijom optužnice koja je podignuta nakon što otkrili uznemirujuć slučaj. Kako navode, muškarac je navodno lovio lisice i kune u zamke, a potom ih bacao svojim lovačkim psima. Objavili su i strašne fotografije zatočenih životinja. 

Ova optužnica podignuta je, navode, nakon što ih je Azil Prijatelji Čakovec kazneno prijavio. Dodaju kako se sada nadaju da će i sud adekvatno odraditi svoje. 

- Zato uvijek kažemo prijavljujte, skupite dokaze i prijavljujte. Ovo je maleni trenutak sreće jer je Općinsko državno odvjetništvo odgovorilo na našu prijavu iz 05/2022 podizanjem optužnice protiv počinitelja temeljem Kaznenog zakona RH čl. 204, stavak 1. i 2. gdje je kazna do 3 godine zatvora. Navedeni je lovio lisice i kune u zamke i potom ih žive bacao svojim lovačkim psima te je to činio opetovano prema riječima svjedoka koji su nam poslali fotke i video - objavili su.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Japanski spasioci u utrci s vremenom: Uskoro prolazi ključnih 72 sata nakon potresa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije