Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi udarac

Vodafoneovi korisnici ostali bez interneta na svojim BlackBerryjima

'12.10.2011., Zagreb - Zbog problema sa serverima smjestenim u Kanadi korisnici koji koriste Blackberry uredjaje tvrtke RIM ne mogu slati e-mailove, pregledavati web stranice niti komunicirati putem i
'Davor Puklavec/PIXSELL'
21.09.2012.
u 12:48

Pad sustava pogodio je Vodafoneove korisnike diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike

Korisnici BlackBerryja koji koriste usluge Vodafonea danas su ostali bez svih internetskih usluga, uključujući elektroničku poštu i pretraživanje mreže. Pad sustava pogodio je Vodafoneove korisnike diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike, prenosi Telegraph.

Iako je pad pogodio korisnike drugih operatora, u Vodafoneu su krivnju svalili na proizvođača BlackBerryja, kanadski RIM. Kako su izvijestili iz Vodafonea, u RIM-u rade na rješavanju problema te će im javiti čim bude novosti, što bi navodno trebalo biti jako brzo.

Ovo je posljednji u nizu udaraca za RIM, koji se očajnički bori na tržištu smartphonea kojim dominiraju megapopularni Appleov iPhone i uređaji koji koriste Googleove i Microsoftove operativne sustave. Prošle godine svi su korisnici BlackBerryja u Europi na gotovo  tjedan dana ostali bez internetskih usluga.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:46 22.09.2012.

Aj dobro, bar nisu ostali ponovo na tjedan dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije