Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veličanstvena venus

VIDEO Pogledajte kako izgleda jahta koju je osmislio Steve Jobs

jobsova jahta (1)
Foto: Screenshot/YouTube
1/3
28.10.2012.
u 20:34

- Svjestan sam mogućnosti da neću doživjeti njezino porinuće i da ću Laurene ostaviti s polu dovršenim brodom. Ali, moram nastaviti raditi na njoj. Ako to ne učinim, bit će to kao da sam se predao, kazao je Jobs autoru svoje biografije

Minimalističke linije i grandiozna pojava glavna su obilježja jahte čiji je idejni tvorac prerano preminuli Steve Jobs. Megajahta naziva Venus predstavljena je u nizozemskom Aalsmeeru, a na porinuću su bili i Jobsova udovica Laurene i njihovo troje djece, piše Mashable

Nadahnuta rimskom božicom ljubavi, ljepote, seksa, plodnosti, prosperiteta i pobjede, Venus je iz brodogradilišta izašla uglancana  do savršenstva dizajnom Philippea Starcka. Riječ je o jahti koja je do detalja slijedila Jobsov model. a o čemu je u biografiji osnivača Applea pisao  Walter Isaacson kojem je Jobs pokazao crteže za izgradnju. 

- Svjestan sam mogućnosti da neću doživjeti njezino porinuće i da ću Laurene ostaviti s polu dovršenim brodom. Ali, moram nastaviti raditi na njoj. Ako to ne učinim, bit će to kao da sam se predao, kazao je Jobs autoru svoje biografije. 

Jahta je dugačka između 70 i 80 metara, a opremljena je sa sedam 27 inčnih iMacova. 

Ključne riječi

Komentara 4

GU
Gumba017
08:41 29.10.2012.

Jahta izgleda kao jeftini motel u Floridi.

DT
dturina
21:23 28.10.2012.

Totalno Bauhaus.

Avatar flegmatik
flegmatik
21:24 28.10.2012.

Zasto Venus? Zasto ne iYacht?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije