Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj naručivanja na hrvatskom

VIDEO Amerikanci isprobavali hranu u Zagrebu, posebno su ih iznenadile cijene

Amerikanci
Screenshot/You Tube
23.12.2023.
u 13:12

Prvi put probali su i kestene, koji su im se također svidjeli

Travel bloger Conner Sullivan sa svojim sestrama KC i Brianne posjetio je prije tri godine Zagreb. Na svom YouTube kanalu objavio je snimke obilaska našeg glavnog grada, a njihov video postao je tada veliki hit na društvenim mrežama, pa smo se ovih dana i mi ponovno prisjetili simpatičnih blogera.

Tijekom boravka probali su raznu hranu i pića. Simpatična je reakcija Sullivana koji čita hrvatske riječi, pogotovo jaja na oko. Brojne pratitelje upravo je nasmijalo njegovo izgovaranje  riječi jaja kao "đađa". Također su bili zadovoljni što su naučili izgovarati "Mogu li dobiti kavu", ali i brojnim drugim riječima koje su naučili.

Probali su pršut i smokve na glavnom zagrebačkom trgu. Iznenadile su ih i cijene, pa su tako bili u šoku kada su večeru za troje platili 22 dolara što je oko 140 kuna. Također su bili oduševljeni našim kruhom i pecivima.

Oduševili su se i kafićima s grijalicama u centru grada. 

Prvi put probali su i kestene, koji su im se također svidjeli. Zaključili su da se u Hrvatskoj ljudi bolje hrane nego u SAD-u. Obišli su brojne lokacije u Zagrebu, te se vozili javnim prijevozom.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Zagreb: Svečano otvaranje Obrtničkog Adventa

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije