Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivirala mandat

USKOK traži ukidanje imuniteta Čavlović Smiljanec

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.05.2014.
u 09:29

Čavlović Smiljanec dala je ostavku na svoju prethodnu dužnost šefice Porezne uprave uz objašnjenje kako je umorna od podmetanja i opstrukcija iz Ministarstva financija

USKOK je Hrvatskom saboru podnio zahtjev za ukidanje imuniteta saborskoj zastupnici Nadi Čavlović Smiljanec. Bivšoj šefici Porezne uprave prošli je petak prestalo mirovanje zastupničkog mandata, pa je USKOK zatražio davanje odobrenja za daljnje provođenje istrage i vođenje kaznenog postupka.

– Dala sam ostavku, dolazim u Sabor i to je to – kratko je rekla Čavlović Smiljanec u petak te dodala da je već bila zastupnica četiri godine u Saboru, a i sada će nastaviti aktivno sudjelovati u radu te visoke institucije jer joj je to posao.

Čavlović Smiljanec dala je ostavku na svoju prethodnu dužnost šefice Porezne uprave uz objašnjenje kako je umorna od podmetanja i opstrukcija iz Ministarstva financija.

>> N. Čavlović Smiljanec o Liniću: Dala sam ostavku i to je to

>> Je li znala: Bivša šefica Porezne Liniću na potpis dala ugovor o Spačvi

Komentara 31

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
09:56 19.05.2014.

Nadam se da je to početak... Linić pod hitno mora odgovarati...

OL
oluuja
09:50 19.05.2014.

Koga če prokazati Čavlovićka tko je naredio njoj, jeli Borozan, a tko jenjoj jeli Dragovan sve ih poslati prvo na nasip u Županju a onda u Remtinec. Molim USKOK da malo sačeka.

Avatar tituš
tituš
09:52 19.05.2014.

a šefu Liniću???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije