Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA MORU

U izlijetanju glisera na stijene ozlijeđena dva muškarca

jedrilice,brodovi,more
Duško Marušić/PIXSELL
08.09.2013.
u 09:05

Nesreća se dogodila oko 15 sati kod rta Zaglav, a ozlijeđeni koji su bili u gliseru prebačeni su u Dom zdravlja Cres.

Danas oko 15 sati na otoku Cresu, kod rta Zaglav, dogodila se pomorska nesreća. Gliser u kojem su bila dvojica Austrijanaca izletio je na stijene, javljaju iz PU primorsko-goranske.

Ozlijeđeni Austrijanci prebačeni su u Dom zdravlja Cres.

U uvali Meli rano jutros dogodila se još jedna pomorska nesreća na otoku Cresu. Naime, oko četiri sata sudarile su se dvije jedrilice, no srećom, nitko od članova posade nije ozlijeđen, a nema niti onečišćenja mora, javili su iz PU primorsko goranske.

Na jednoj se jedrilici nalazilo 10 čeških, a na drugoj pet hrvatskih državljana te su nakon nesreće svi prebačeni u Mali Lošinj. Ostaje utvrditi okolnosti ove pomorske nesreće i visinu materijalne štete.

>> Talijan gliserom naletio na jedrilicu Zagrepčanina, ozlijeđena putnica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije