Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreće na moru

Talijan gliserom naletio na jedrilicu Zagrepčanina, ozlijeđena putnica

lučka kapetanija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.08.2012.
u 10:22

Između otoka Tramerka i Molata, 48-godišnji talijanski državljanin gliserom je udario u krmu jedrilice kojom je upravljao 45-godišnjak iz Zagreba

Talijanski državljanin (48) gliserom je udario u krmu jedrilice kojom je upravljao 45-godišnjak iz Zagreba u nedjelju oko oko 13 sati, između otoka Tramerka i Molata. U nesreći je lakše ozlijeđena 38-godišnja putnica. Policija je Talijanu uručila prekršajni nalog s novčanom kaznom.

Istog dana, oko 23 sata, u podvelebitskom kanalu, zbog kvara na plovilu, šestero njemačkih državljana zatražilo je pomoć ispaljivanjem signalnih raketa. Službenici pomorske policije pronašli su ih pokraj hridi Šestakovci i oteglili do paške luke.

Komentara 4

JA
james49
12:02 13.08.2012.

Italija uzvrača udarac!

M3
Miške 3
11:53 13.08.2012.

A Toma Horvatinčić i ona 2 ubijena Talijana? Pojeo vuk magare.

AN
ankicascreiber
12:14 13.08.2012.

Horvatinčić je pregazio one talijane jer je čuvao naš ZERP! Toma je heroj a ne zločinac! Čačić je pregazio one mađare jer je negdje čitao da se Ban Jelačić borio protiv mađara, uvijek je želio imati spomenik na Trgu Republikeke kao Ban Jelačić. :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije