Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
new york

Trumpov dolazak na sud poremetio vjenčanja koja su se održavala preko puta

Former President Donald Trump Talks To The Media at Mar-a-Lago Palm Beach
GARY I ROTHSTEIN/NEWSCOM
05.04.2023.
u 07:06

Jason Mcfarland i Dominic Lamarco su odavno zakazali svoje vjenčanje, ali nisu planirali ovakav medijski cirkus. "Sigurno je da ovo nikad nećemo zaboraviti", komentirao je Jason (38). To što je Donald Trump optužen na dan njihova vjenčanja, dodatno ih "usrećuje", rekao je Dominic.

Donald Trump se sam rado poziva na svadbene svečanosti koje se upriličuju na njegovim terenima za golf i u njegovim luksuznim hotelima, a tu prigodu koristi za održavanje političkih govora, nerijetko ne mareći za mladence. U utorak je pokazao da takvu naviku teško može iskorijeniti: njegov dolazak na sud u New Yorku privukao je mnoštvo pristaša, novinara i znatiželjnika koji su poremetili dan parovima koji su došli ozakoniti svoju vezu u matičnom uredu u New Yorku koji je preko puta.

"Nisam znao da se to događa ondje", rekao je za NBC Peter Don (30) koji je došao vjenčati se s Monique Beckford Khaliom. "Zabavno je i neće nam pokvariti dan". "To je naš dan", rekla je Monique kojoj je 25 godina. Jason Mcfarland i Dominic Lamarco su odavno zakazali svoje vjenčanje, ali nisu planirali ovakav medijski cirkus. "Sigurno je da ovo nikad nećemo zaboraviti", komentirao je Jason (38). To što je Donald Trump optužen na dan njihova vjenčanja, dodatno ih "usrećuje", rekao je Dominic.

VIDEO: Donald Trump stigao u ured okružnog tužitelja: Formalno je uhićen

Komentara 3

Avatar Dzambo1
Dzambo1
08:34 05.04.2023.

Nije samo to...sto niste napisali da je oko $130.000 nekakvog paymenta kojeg ovi ''ljevi'' u NY prepisuju Trumpu za kojeg nemogu dokazati a niti taj ''slucaj'' nece proci kad odbrana pokaze da tu nista nije napravito ilegalno a posebno kad tuzioci budu ''morali'' u Septembru tacno zasto ga odkrivljuju dati odbrani ''uzrok'' zasto ga tuze i kad to sudija cuje to ce biti cisti ''misstrial''...jer to tak nesto nema nikakve veze sa Federal krime a to su mnogi danas ovdje kod mene u Americi odvjetnci i to oni koji su imali prije slicne slucajeve uvijek i to 100% je zavrsavalo bez ikakvih poslijedica za tuzenog, i zato se mnogi cude danas zasto je ovaj iz NY pokrenuo tuzbu koja nema nikakve sanse da prodje dalje, i jos usput zbog tih $130.000 danas je ovaj iz NY nabija racun za svoje poreznike za samo par sati blokiranja prometa i koliko policije je okupio kostalo je to oko $2,000.000.00 i jos sve na to ta ''Stormy D.'' danas je vratila Trumpu oko $120.000.00 sudskih troskova jer je izgubila i jos mu duguje oko $500.000.00 mislim stvarno ovo je ka Rusija 2.0 cisto 'nista''..

Avatar Dzambo1
Dzambo1
09:33 05.04.2023.

@yumamic....Kakav Vucicevic...kakvi bakaraci....odakle ti ''ispade''...ja o Trumpu a ti ode na ''bitne'' stvari kao uobicajno kad se nema sta napisat nego se jedne te iste ''parole-skretanje'' sa odredjinh tema o kojima se ovdje pise....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije