Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove žrtve u indiji

Tri sestre u dobi od 6 do 11 godina silovane, ubijene i bačene u bunar

Indija
Press Association/PIXSELL
20.02.2013.
u 10:37

Policija je potvrdila da su njihova tijela pronađena na školskim torbama te da su četiri muškarca zadržana radi ispitivanja

Šok je premala riječ koja ni približno ne može opisati stanje u kojem se trenutačno nalazi indijska nacija nakon novog slučaja brutalnih silovanja i ubojstava koja su se dogodila u okrugu Bhandara na zapadu zemlje.

Da slučaj bude još strašniji, žrtve novog iživljavanja nad ženama tri su djevojčice, školarke u dobi od šest do 11 godina, čija su izmrcvarena i silovana tijela otkrivena u bunaru dva dana nakon nestanka. Tribune piše da je njihov nestanak prijavljen 14. veljače nakon što se nisu vratile kući. Članovi njihove obitelji potvrdili su da su sestre izašle van kako bi potražile majku. Tada su ih posljednji put vidjeli žive. Policija je kazala da je njihova tijela pronašla na školskim torbama te da su djevojčice prije ubojstva nedvojbeno silovane.

Zasad nitko nije uhićen za brutalni zločin, no četvorica muškaraca zadržana su radi ispitivanja.

Incident je doveo do prosvjeda lokalnih seljaka, a oglasile su se i brojne udruge koje još od silovanja indijske studentice u prosincu prošle godine od vlasti traže pooštravanje kažnjavanja zlostavljača i silovatelja kao i promjenu postupanja prema ženama koje su žrtve nasilja.

>>Indijski radikali ženama dijele noževe za obranu od silovatelja

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:07 20.02.2013.

Tu treba jasno i glasno priznati da muslimani imaju dostojnu kaznu za takve teske zlocince.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije