Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živio samozatajno

"Tata" cedevite umro je u 80. godini života

martin stanković
Marko Prpić/PIXSELL
10.05.2012.
u 16:18

Izražavamo duboku zahvalnost za njegov doprinos razvoju brenda koji je obilježio jednu epohu, poručili su uprava i zaposlenici Cedevite i Atlantic Grupe

Martin Stanković, samozatajni “tata” cedevite, preminuo je u 80. godini života. Zahvalnost za razvoj napitka prepoznatljivog svim generacijama bilo je gotovo sve što je tom magistru farmacije trebalo – živio je u tišini i anonimnosti. Znao je jako dobro – da je na Zapadu izumio isti proizvod, zasigurno bi u džep spremio pozamašan iznos i uz cedevitu postao brend, no tada je, 1970. godine, to ionako bila “poslovna politika” tvrtke. Cedevita, čiji sastojak nitko nije uspio kopirati, prodavala se samo u ljekarnama, a njezin tvorac nikad nije dobio posebna priznanja.

– Izražavamo duboku zahvalnost za njegov doprinos razvoju brenda koji je obilježio jednu epohu i koju vjerno nastavljamo razvijati – poručili su iz Cedevite u svom posljednjem pozdravu.

Ključne riječi

Komentara 5

DK
dr.Kanđia
16:43 10.05.2012.

Počivao u miru..... Cedevita i Vegeta glavni izvozni hrvatski proizvod.....

OB
-obrisani-
16:53 10.05.2012.

e sad ...hrvati izmislili prašak koji kad se razmuti sa vodom liči na sok malo morgen

OB
-obrisani-
18:47 10.05.2012.

I danas je cedevita sastavni dio mojeg kučanstva, gsp. Martine počivaj u miru, a obitelji iskrena sućut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije