Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA GRANICI

Strancima oduzeli marihuanu, hašiš, speed...

trava,marihuana
Ivica Galović/PIXSELL
06.08.2013.
u 13:18

Droga je pronađena kod 49 osoba, sve stranih državljana: Francuza, Talijana, Nijemaca...

Na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak i protekloga su vikenda kod stranaca koji su ulazili u Hrvatsku policajci pronalazili drogu. Pronađeno je i oduzeto 160,57 grama marihuane, 36,13 grama hašiša, 3,58 grama amfetamina i 6 tableta Codeina. Droga je pronađena kod 49 osoba, sve stranih državljana: Francuza, Talijana, Nijemaca, državljana Austrije i Slovenije, Britanaca, Španjolaca, Čeha i Nizozemaca. Svi su prekršajno sankcionirani novčanim kaznama.

U istom razdoblju policajci su u četiri navrata spriječili nezakoniti prelazak državne granice iz Hrvatske u Sloveniju. U pokušaju ilegalnog prelaska zatečena su dvojica Nigerijaca te državljani Sirije, Češke i Rusije.

>> Sedmorica iz Hrvatske i BiH krijumčarili marihuanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije