Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u baranji

Šeksa u Baranji izvrijeđali građani: Ovdje nećeš govoriti!

šeks
Patrik Macek/PIXSELL
11.11.2011.
u 23:21

- Nećete vi ovdje govoriti! Idite u Škrobaru pa tamo držite govore! Zbog vas je zaustavljena istraga o korupciji – povikao je Marin Pehar na Šeksa kada je krenuo ka govornici na svečanoj sjednici povodom Dana grada Belog Manastira.

Umjesto glasnog pljeska kojim su ga obično dočekivali u Baranji, potpredsjednik Sabora i vjerojatni prvi kandidat na listi HDZ-a za 4. Izbornu jedinicu večeras je doživio verbalnu paljbu i to iz vlastitih redova.

- Nećete vi ovdje govoriti! Idite u Škrobaru pa tamo držite govore! Zbog vas je zaustavljena istraga o korupciji – povikao je Marin Pehar na Vladimira Šeksa kada je večeras kao počasni građanin krenuo ka govornici pozdraviti nazočne na svečanoj sjednici povodom Dana grada Belog Manastira. Ogorčeni Pehar, navodno član HDZ-a, dodao je Šeksu, koji je inače i otvorio propalu tvornicu škroba u Belom Manastiru, da će mu narod suditi pa i da je sramota ovog grada. Šokirani Šeks zatražio je pomoć stranačkog kolege predsjednika Gradskog vijeća Davorina Bubalovića. Pehara su iz dvorane potom izveli zaštitari, a Šeks ipak održao svoj govor.

- Ovakvim se ispadom pokušava upropastiti svečanost. Takvim nerazumnim i neodgovornim ponašanjem može se stvoriti loša slika o Belom Manastiru – kazao je Šeks i očito dodatno izazvao Damira Mikića odjevenog u plavi šuškavac i kapu HDZ-a iz posljednje kampanje.  

- Evo vam ova oprema koju smo zadužili iz crnih fondova – vikao je Mikić koji je potom izvadio stranačku iskaznicu i rekao da je vraća zbog svega što se događa u stranci. I njega su zaštitari izveli iz dvorane.

Komentara 395

Avatar Mater
Mater
09:34 12.11.2011.

Rambo ne voli Hrvate. On voli toplu braću; Milanovića, Lesara, Miletića, Čačića...

AP
autohtoni pravaš
11:54 12.11.2011.

Pozdrav kuprešankama.

AN
Ante1956
01:07 12.11.2011.

Do sljedece 8TRAKTORIJADE) saka jada punih gaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije