Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirao ga prijedlog

Rekla mu da se želi seksati kao u pornićima, a on zatražio razvod!

seks
Sanjin Strukić/PIXSELL
23.08.2013.
u 19:06

Jednog dana je Shalala rekla Tofiku da je s bivšim suprugom znala gledati filmove za odrasle te bi nakon toga ponovili ono što su vidjeli, a to je uključivalo i poze koje se ne koriste u tradicionalnom seksu.

Nevjerojatna priča stiže iz glavnog grada Azerbejdžana Bakua.

Muškarac je zatražio razvod od supruge s kojom je bio 30 godina zato što ga je tražila da se seksaju kao glumci u pornićima, pišu RIA Novosti.

Nakon što se rastala od prvog supruga, 30 godina brak Shalale i Tofika bio je sretan. No, jednog dana Shalala je rekla Tofiku da je s bivšim suprugom znala gledati filmove za odrasle te bi nakon toga ponovili ono što su vidjeli, a to je uključivalo i poze koje se ne koriste u tradicionalnom seksu.

Šokiran tim supruginim prijedlogom, Tofik je odmah sljedećeg dana ispunio dokumente za razvod.

>>Dubai: Mogu li se rastati od žene SMS-om? Može, nema problema!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije