Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe neutemeljene

Ravnatelja policije Olivera Grbića povezuju s Dijanom Čuljak?

grbić (1)
Anto Magzan/PIXSELL
07.06.2011.
u 19:24

HTV-ova urednica Dijana Čuljak kaže da su ti navodi "javno silovanje" i rekla-kazala

Ravnatelj policije Oliver Grbić povezuje se s HTV-ovom urednicom Dijanom Čuljak kojoj se nedavno raspao brak, pišu 24sata. Čuljak pak kaže da je sve to "javno silovanje" i rekla-kazala.   

Inače, unutarnja kontrola nije utvrdila nikakve kompromitirajuće činjenice za šefa policije Olivera Grbića, rekao je glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec. MUP je, naime, Grbića provjeravao zbog optužbi Damira Polančeca da je poticao HDZ-ovce da pišu anonimne kaznene prijave protiv oporbe. No, policija je zaključila da te optužbe nisu utemeljene.

Komentara 6

OB
-obrisani-
19:35 07.06.2011.

pa nornalno.......se razme.......eeeeeee

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
20:01 07.06.2011.

kada će prestati medijski linč hrvatske policije? a ono što se istražuje tko je podnio anonimnu prijavu razlog je da hrvatska ne uđe u europsku uniju, zbog neslobode građanstva, da ukaže na nepravilnosti, ako se boji policije i pravosuđa. svuda u svijetu anonimne prijave su dobrodošle radi ukazivanja na nepravilnosti u sustavu vlasti. ovo je atak na slobodno društvo!

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
20:36 07.06.2011.

po državnoj upravi su uokolo postavljene kutije za anonimne prijave. na internetskoj stranici državnog inspektorata je postavljena mogućnost anonimnih prijava, bez obveze ostavljanja imena i prezimena. trebamo li se sada svi bojati, da će jednog dana policija i radnicima zakucati na vrata, kako bi istražila tko je prijavio kojeg poslodavca, koji krši zakone o radu? ili neke druge zakone? ako država ne jamči sigurnost anonimcima, onda je to trebala javno objaviti. ovo što se događa je nešto prestrašno. treba li se sada iščekivati da će policija doći na vrata zbog tih anonimki? kad će se u ovoj državi konačno znati pravila igre jednaka za sve. zašto bi netko mogao predati anonimnu prijavu, a netko drugi ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije