Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se vlasnik

Prodaje se naftna platforma sa 20 soba i pogledom na more

platforma
AFP/PIXSELL
18.10.2011.
u 20:15

Cijena je simbolična (jedna norveška kruna), no budući vlasnik mora sam snositi troškove putovanja do platforme

Neobičan oglas objavila je norveška naftna kompanija Statoil. Naime, naftnu platformu Huldra u Sjevernom moru, koja će im uskoro biti višak, odlučili su prodati.

Kako se navodi u oglasu, platforma je u dobrom stanju s pogledom na more, ima 20 soba, nema garažu za automobile no ima veliki prostor za helikopter. Cijena je simbolična (jedna norveška kruna), no budući vlasnik mora sam snositi troškove putovanja do platforme, prenose strani mediji.

Kompanija je u brošuri, objavljenoj u utorak na svojoj internetskoj stranici, navela da se do platforme stiže brodom, zapadno od Bergena u pravcu pučine.

Inače, demontiranje velikih naftnih platformi predstavlja problem za naftne kompanije, ponajprije zbog ekoloških propisa koji se tijekom demontiranja moraju poštivati.

Komentara 3

Avatar Aahz
Aahz
14:21 27.10.2011.

A kolko košta trošak micanja te platforme na drugo mjesto? Pitam, možda bi je uzeo al\' vidim po netu da je treba preseliti...jbt glupog članka....

Avatar Nikad robom
Nikad robom
20:59 18.10.2011.

zaista glup članak - baš u stilu večernjaka... niste napisali ono najvažnije - zašto je cijena tako niska??? malo pruguglajte pa će vam se razbistriti...

MI
Mirel
11:28 19.10.2011.

Kad je to tako dobro a jeftino odmah kupujem sve sobe al pod uvjetom da mi izgrade autoput do same platforme. Kupujem sigurno, ako treba garancija šaljem SMS garanciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije