Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN

Priveli ženu osumnjičenu da je na smrt izbola muškarca u parku

uboden nozem, policija (1)
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/8
22.04.2011.
u 07:15

Nezaposleni građevinski tehničar posvadio se s prijateljicom u obližnjoj zalogajnici, no ostaje nejasno je li sam sebi zadao kobne rane ili ga je netko drugi izbo. Nož nije pronađen

Noćas oko 0.30 policija je privela Sandru W. (39 godina). Osumnjičena je da je zadala dvije ubodne rane Aleksandru Ščepanoviću (55) u predjelu pazuha od kojih je i preminuo. Oboje su bili alkoholizirani, a nakon što ga je izbola Sandra je pozvala hitnu te pobjegla.  Policija ju je pronašla u petak poslijepodne u Novom Zagrebu.

Pronašli ga mrtvog ispred zgrade

Nezaposlenog samca, građevinskog tehničara Aleksandra Ščepanovića (55) s dvije ubodne rane ispod pazuha pronašao je u petak u 1.55 sati susjed ispred dizala u prizemlju zgrade u Adamićevoj ulici 13 u zagrebačkom Zapruđu. Iako je je Hitna pomoć stigla, nesretnom čovjeku nije bilo spasa. Djelatnici Hitne su mu pokušali pomoći, ali 55-godišnjak je preminuo u 2.15 sati. Kako je zaradio rane, još uvijek se ne zna, no iako se prema vrsti rana i ulaznom kutu isprva smatralo da ih je sam sebi zadao, policija, kako smo neslužbeno doznali, ipak sumnja na ubojstvo.

Bez dugova i problema

Prema prvim informacijama, nesretni muškarac ranjen je tridesetak metara dalje, kod kućnog broja tri, u blizini kioska koji radi cijelu noć i oko kojeg se inače noću skupljaju, kako kažu stanovnici iz naselja, lokalni “problematični likovi”. Nož koji je tehničara stajao života policajci koji su došli na mjesto događaja nisu pronašli. Prema neslužbenim informacijama, 55-godišnjak, koji inače živi u stanu u Adamićevoj 13 sa svojom majkom, kobnu večer proveo je s 37-godišnjom plavokosom ženom (podaci poznati redakciji).

– Netko ga je zaklao – odrješita je bila njegova majka.

– Moj sin nož nije nosio sa sobom niti je ikada, u 42 godine koliko tu zajedno živimo, imao problema s ikim. Po struci građevinski tehničar, prodavao je kuhinje, ali je trenutačno bio nezaposlen. Koliko ja znam, nije imao dugova niti problema s ikim u naselju te nije bio sklon nasilju. Miran je bio i tih kao bubica, ni mrava ne bi zgazio. Ni govora da je sa sobom nosio nož. Malo je pio, ali zbog nekoliko boca ne ubija se čovjek – rekla je majka o sinu jedincu.

Konobar ih izbacio van

Žena s kojom je bio u društvu znala je prespavati ponekad kod njih u stanu, ali majka tvrdi da je ne pozna dobro. I inače su ga viđali u njezinu društvu, a tu večer odlučili su provesti u zalogajnici u Balokovićevoj ulici u blizini mjesta tragedije.

– Kao i većinu večeri koje provode kod nas, a provode ih često, bili su pijani. Inače ne rade probleme, ali tu večer, osim što su bili pijani, bili su jako neugodni i glasno su se svađali. Mi inače ne dopuštamo takve incidente u našoj gostionici, tako da ih je konobar izbacio. Pretpostavljam da su kasnije otišli do kioska gdje se inače okupljaju propalice i narkomani – ispričao nam je danas voditelj zalogajnice.

Ključne riječi

Komentara 8

MI
mica1111
09:31 22.04.2011.

...pa zar morate ovaj krvavi nož stavljati na naslovnicu...užas...prisjeo mi doručak...

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
20:40 22.04.2011.

jadna majčica. sućut.

VI
Vito
08:25 22.04.2011.

Muškarac je na zasad neutvrđen način u petak oko 2 sata u Adamićevoj ulici zadobio ubodnu ranu ispod pazuha desne ruke. Možda se češao pa poskliznuo? Možda mu je ruka drhtala dok se brijao ispod pazuha? Da, čudno, pretpostavljam da da je bio dešnjak pa je stvarno teško utvrditi kako si je zabio nož lijevom rukom pod desnu ruku. O jadnog li novinara koji \"mora\" tako izvještavati. Koga uopće zanima na koji je način čovjek ubijen? Ili će to biti \"samoubojstvo\"? Zašto se uopće takve događaje daje u novine i prije nego se sve istraži? Možda se čovjek slučajo popiknuo, tamo je slučajno bio kuhinjsi nož i slučajno tako okrenut da se slučajno zabio pod ruku tog nesretnika? A možda je baš bilo određeno prilikom njegovog rođenja na koji će način umrijeti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije