Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN
Povratak na članak

Priveli ženu osumnjičenu da je na smrt izbola muškarca u parku

Nezaposleni građevinski tehničar posvadio se s prijateljicom u obližnjoj zalogajnici, no ostaje nejasno je li sam sebi zadao kobne rane ili ga je netko drugi izbo. Nož nije pronađen

Komentari 8

VI
Vito
08:25 22.04.2011.

Muškarac je na zasad neutvrđen način u petak oko 2 sata u Adamićevoj ulici zadobio ubodnu ranu ispod pazuha desne ruke. Možda se češao pa poskliznuo? Možda mu je ruka drhtala dok se brijao ispod pazuha? Da, čudno, pretpostavljam da da je bio dešnjak pa je stvarno teško utvrditi kako si je zabio nož lijevom rukom pod desnu ruku. O jadnog li novinara koji \"mora\" tako izvještavati. Koga uopće zanima na koji je način čovjek ubijen? Ili će to biti \"samoubojstvo\"? Zašto se uopće takve događaje daje u novine i prije nego se sve istraži? Možda se čovjek slučajo popiknuo, tamo je slučajno bio kuhinjsi nož i slučajno tako okrenut da se slučajno zabio pod ruku tog nesretnika? A možda je baš bilo određeno prilikom njegovog rođenja na koji će način umrijeti?

VL
MI
mica1111
09:31 22.04.2011.

...pa zar morate ovaj krvavi nož stavljati na naslovnicu...užas...prisjeo mi doručak...

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
20:40 22.04.2011.

jadna majčica. sućut.

VL
OB
-obrisani-
23:12 22.04.2011.

Ma ovo je luda kuća. Nitko ne zna da li se sam ubo ili su ga uboli ali svi su vidjeli da je bio u ruštvu i da se svadjao i da je otrčao... samo nisu vidjeli kako se sam ubada ili ga ubadaju ? Ja neznam ni jednu radnju koja može ljudsku pažnju okupiti više od fizičkog sukoba a tvrdi se da upravo to nitko nije vidio! Nevjerovatno!

VL
LJ
love joe
06:22 23.04.2011.

ubo ga je konobar

VL
OB
-obrisani-
08:59 23.04.2011.

\"Zaklali su mi sina. Zbog par boca pića ne ubija se čovjek osim ako nisi nekii \"nevini vitez\" i dio \"Udruženih Domoljubno Zločinskih\"

VL
DU
Deleted user
18:37 23.04.2011.

Gdje je nestao TataEUJanez? Tata, sin ti opet ima oralnu diareju, dodji po njega....

VL
MP
mparac3
23:50 23.04.2011.

Titini partizani su ubijali i klali ljude i za puno beznacajnije stvari - od par boca pica, pa ipak jos uvijek u Hrvatskoj nailazimo na njegove/njihove spomenike, te trgove i ulice nazvane po tom/tim monstrumu/monstrumima i serijskom ubojici/ubojicama.... Ipak je ovo Balkan, ali bas po svemu, pa nas ovakova ubistva ne iznenadjuju, isto kao sto nas ne iznenadjuje nesigurnost policije da proglasi ubojstvom ono sto to i vise negoli ocigledno jeste....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.