Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Primorac obećao laptop za 250 tisuća učenika

Primorac
Goran Stanzl/Pixsell
21.12.2009.
u 20:15

Prvi laptop Primorac je darovao Luki Autišeru, učeniku sedmog razreda zagrebačke Osnovne škole Remete.

U slijedećih deset godina, koliko će trajati moja dva mandata predsjednika države želim od RH stvoriti najobrazovaniju naciju u Europi.

Neprofitna organizacija u okviru globalnog obrazovnog projekta “One laptop per Child” darovat će djeci 250 tisuća laptopa, a već je pokrenuto osnivanje inicijalnog fonda u Hrvatskoj - kazao je danas novinarima kandidat za predsjendika Dragan Primorac.

Predsjednik i glavni izvršni dierktor organizacije “One Laptop per Child” Charles Cane kazao je da su u protekle dvije godine donirali milijun i pol kompjutera uglavno u Sjedinjenim državama i Južnoj Americi.

Hoće li kompjuteri u Hrvatsku stići i ako Primorac ne bude izabran za predsjednika nitko nije precizno kazao.

Prvi laptop Primorac je darovao Luki Autišeru, učeniku sedmog razreda zagrebačke Osnovne škole Remete.

Na konferenciji za novinare bio je i Eliezer Sandberg, kako je predstavljen “dosad najuspješniji izraelski ministar znanosti”.

Ključne riječi

Komentara 114

DO
dobravila
21:40 21.12.2009.

@zlatka Zaboravih na Plivu , koja je bila najveća kompanija u ovom dijelu Europe ! Rasadnik znanstvenika !! Prodali su je za judine škude ! Kome ? Primorčevim finacijerima -Izraelcima !! A Izraelci samo čekaju da se za judine škude dokopaju i naših izvora pitke vode !! Neka LIJEPA bude NAŠA !!

PR
PrincessJackie
22:06 21.12.2009.

Primorac jedini radi za ovu državu i narod nešto dobije, dok je bio ministar imali smo besplatne knjige, a kad bud predsjednik bit će besplatni laptopi dostupni našoj djeci. Primorac je jedini stao u obranu poštene Hrvatske!

OB
-obrisani-
13:54 22.12.2009.

bok zmjica Trudiš se ali zaboravljaš da sin nije otac. 5+ iz zalaganja, ali neće ići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije