Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Međimurju

'Makni mi se s grunta!' Pojavila se uznemirujuća snimka: Posvađali se pa on bacio bombu

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.12.2023.
u 09:49

Na snimci se čuje kako se muškarac i žena svađaju i međusobno vrijeđaju. Žena sve i snima. 'On će meni prijetiti... 'goni se u sobu'

Za ubojstvo u pokušaju teretit će se muškarca (55) koji je u petak u dvorištu u Svetom Križu bacio ručnu bombu i pritom ozlijedio ženu, 52-godišnju izvanbračnu partnericu. Dok ga je privodila, policija mu je odjeći našla još jednu bombu. Na društvenim medijima se pojavila uznemirujuća snimka koji je prethodila bacanju bombe, pišu Međimurske novine.

Na njoj se čuje kako se muškarac i žena svađaju i međusobno vrijeđaju. Žena sve i snima. 'On će meni prijetiti... 'goni se u sobu', viče žena. 'Kaj glumiš na mojemu gruntu? Pijanca?', čuje se dalje, na što muškarac odgovara da je trijezan. Kamera zatim ide na ruku u kojoj drži bombu. Žena ga tjera iz dvorišta: 'Makni mi se s grunta!'

Nedugo nakon toga, muškarac povlači osigurač i baca bombu. Uz eksploziju i prasak završava video.  

VEZANI ČLANCI:

Muškarac je, sumnja policija, počinio kaznena djela teškog ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. Vozilom hitne pomoći ozlijeđena žena je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje joj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena.

VIDEO Šteta u centru Zenice nakon potresa: Policija ogradila područje

 

Ključne riječi

Komentara 4

ET
etika
11:48 31.12.2023.

Jel' rekla da joj ga "tekne" ili 'ftekne" ili šta već? Pitaj Boga na što je mislila!??? :-)

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:13 31.12.2023.

Danas svađe samo krv može oprati.... Ludo društvo.

Avatar Blokiran
Blokiran
11:47 31.12.2023.

Posjedovanje vojnog oruzja = terorizam = minimalno 5 godina zatvora bez ikakvih povlastica i bez olaksavajucih okolnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije