Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijedio ženu

Bacio bombu u dvorištu, u odjeći skrivao još jednu: Policija objavila nove detalje kaosa u Međimurju

Ilustracija
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
30.12.2023.
u 17:33

Policijski službenici koji su prvi stigli na mjesto događaja, prilikom sigurnosnog pregleda osumnjičenika kojeg su privodili u policijsku postaju, pronašli su u njegovoj odjeći ručnu bombu

Policija je objavila detalje o muškarcu koji je u petak u Svetom Križu bacio bombu i ozlijedio ženu. Riječ je o muškarcu (55), a nad njim je danas dovršeno krim istraživanje. Terete ga da je počinio kaznena djela teškog ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. "Sumnja se kako je jučer, 29. prosinca ove godine u Svetom Križu, u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Augusta Šenoe, bacio ručnu bombu koja je nakon aktivacije ozlijedila njegovu 52-godišnju izvanbračnu partnericu.Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđena je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje joj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena", navode u policiji.

Ujedno, policijski službenici koji su prvi stigli na mjesto događaja, prilikom sigurnosnog pregleda osumnjičenika kojeg su privodili u policijsku postaju, pronašli su u njegovoj odjeći ručnu bombu koja je izuzeta tijekom očevida. Alkotest je potvrio kako je bio pijan. 

"Protiv 55-godišnjeg osumnjičenika zbog počinjenja kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske", dodaju u policiji. 

VIDEO Trenutak udara na ruski Belgorod

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
17:56 30.12.2023.

Šta sve domoljubni pravi hrvati rade kao svoji na svome svojima zbog frustracije da nemru ili nesmije pobjeći u spas Irske, Austrije ili Njemacke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije